Gnocchi cu broccoli si branza albastra
votează acum
Ingrediente
4
Rețete inrudite
-
Gnocchi gratinați cu roșii și mozzarella - gnocchi alla sorrentina în cuptor
-
Gnocchi de mazăre cu sos de ciuperci
-
Gnocchi cu smântână și ciuperci: o masă reconfortantă!
-
Gnocchi la airfryer: o rețetă de desert cu scorțișoară!
Preparare
Preparare40 min
Gătire30 min
- Incalzeste cuptorul la 200°C.Fierbe broccoli in apa timp de 3-4 minute apoi in aceasi apa pune la fiert gnocchi, fierbandu-i comform intructiunilor de pe ambalaj.Scurge gnocchi de apa si pune-i deoparte.
- Amesteca branza cu mucegai cu smantana si 25 g cheddar si asezoneaza totul cu sare si piper.Amesteca gnocchi cu sosul cu branza si pune-i intr-un vas termorezistent.Presara deasupra 25 gr cheddar ramas si da totul la copt 15-20 minute pana cand sosul fierbe iar deasupra s-a rumenit.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!