Vă oferim un produs de patiserie, amestecul perfect între Statele Unite și Franța! Aici, aceste New-York Rolls extra crocante, vă vor garanta un gust delicios. În meniu: o bază de aluat de croissant prezentat în cerc, umplut cu cremă de patiserie cu vanilie și ornat cu ciocolată topităsi alune zdrobite. Este suficient să spunem că nu avem cuvinte pentru o asemenea minune! Vreti sa gustati? Urmați instrucțiunile pas cu pas de mai jos
2 forme rotunde, rezistente la cuptor, cu diametrul de 10 cm
1 vas de gratinat
hârtie pergament
1 pensulă
bețișoare/scobitori
Preparare
Pregătiți crema de patiserie: Amestecați oul cu jumătate din zahăr și amidonul de porumb.
Fierbeți într-o cratiță, laptele cu cealaltă jumătate de zahăr și extractul de vanilie.
Se toarnă jumătate din lapte în amestecul de ou + zahăr + amidon de porumb, se amestecă bine, apoi se toarnă totul în cratiță și se pune din nou pe foc.
Se amestecă până când fierbere și apoi se fierbe încă 2 minute, amestecând continuu.
Se ia de pe foc apoi se adaugă untul tăiat în bucatele mici. Se amestecă bine și se înfoliază „la contact” pentru a preveni formarea unei cruste. Lăsați sa se răcească complet.
Între timp, întindeți aluatul de croissant și tăiați 3 fâșii mari. Tăiați a treia fâșie în 2. Rulați 1 fâșie mare peste ea și continuați să rulați cu jumătatea fâșiei.
Odată ce s-a format spirala, formați a doua. Asezati ambele pe o tava tapetata cu hartie de copt.
Ungeți cu ou bătut și presărați deasupra zahar brun. Așezați formele unse pentru prăjituri în jurul spiralelor. Acoperiți cu un vas de gratinat.
Coaceți în cuptorul preîncălzit la 200°C timp de 25 de minute. Transferați crema de patiserie într-o pungă.
Se scoate din cuptor și se lasă sa se răcească. Se înțeapă de doua ori ruloul și se umple cu crema de patiserie.
Topiți ciocolata și decorați marginea ruloului, acoperind cele doua gauri. Se presară cu alune măcinate. Repetați operația cu al doilea rulou.
Cum decorez rulourile New York? Puteți adăuga ciocolată și alune măcinate. Vă recomandăm să prăjiți alunele timp de 10 minute la 200°C pentru un răsfăț maxim. De asemenea, puteți decora cu cremă tartinabilă. Veți găsi o mulțime de rețete delicioase pe site-ul nostru, precum gustul Kinder Bueno, cea de cafea cu ciocolată și cea în stil Nutella. Se poate pune și caramel cu unt sărat dacă sunteți fan. Nu ezitați să adăugați toppingurile preferate precum, migdale, fistic, bucăți de batoane de ciocolată...
Cum să umpleți lista New York? Il poți orna cu frișcă, sau ca noi, cu crema de patiserie. Puteți face o cremă cu aromă diferită, cum ar fi fistic sau ciocolată.
Puteți face New York Rolls cu foietaj clasic? Da, este posibil, totuși timpul de gătire va fi mai lung. Vă recomandăm să folosiți aluat de croissant sau aluat de foietaj. Îl găsești cu ușurință în supermarket alături de foietaj.
Pot fi congelate Rolls New York? Puteți congela rulourile crude sau coapte. De asemenea, puteți congela crema de patiserie. Vă sfătuim să vă ornați Rolls-urile New York odată ce sunt dezghețate.