New york roll

Gustări
Foarte ușor
1 h 30 m

Vă oferim un produs de patiserie, amestecul perfect între Statele Unite și Franța! Aici, aceste New-York Rolls extra crocante, vă vor garanta un gust delicios. În meniu: o bază de aluat de croissant prezentat în cerc, umplut cu cremă de patiserie cu vanilie și ornat cu ciocolată topităsi alune zdrobite. Este suficient să spunem că nu avem cuvinte pentru o asemenea minune! Vreti sa gustati? Urmați instrucțiunile pas cu pas de mai jos

Ingrediente

2

Crema de patiserie cu vanilie:

Pentru rumenire:

Decor:

Materiale

  • 1 pungă de patiserie
  • 1 tel
  • 1 spatulă
  • 2 forme rotunde, rezistente la cuptor, cu diametrul de 10 cm
  • 1 vas de gratinat
  • hârtie pergament
  • 1 pensulă
  • bețișoare/scobitori

Preparare

Preparare20 min
Timp așteptare40 min
Gătire30 min
  • New york roll - Preparare etapa 1Pregătiți crema de patiserie:
    Amestecați oul cu jumătate din zahăr și amidonul de porumb.
  • New york roll - Preparare etapa 2Fierbeți într-o cratiță, laptele cu cealaltă jumătate de zahăr și extractul de vanilie.
  • New york roll - Preparare etapa 3Se toarnă jumătate din lapte în amestecul de ou + zahăr + amidon de porumb, se amestecă bine, apoi se toarnă totul în cratiță și se pune din nou pe foc.
  • New york roll - Preparare etapa 4Se amestecă până când fierbere și apoi se fierbe încă 2 minute, amestecând continuu.
  • New york roll - Preparare etapa 5Se ia de pe foc apoi se adaugă untul tăiat în bucatele mici. Se amestecă bine și se înfoliază „la contact” pentru a preveni formarea unei cruste. Lăsați sa se răcească complet.
  • New york roll - Preparare etapa 6Între timp, întindeți aluatul de croissant și tăiați 3 fâșii mari. Tăiați a treia fâșie în 2. Rulați 1 fâșie mare peste ea și continuați să rulați cu jumătatea fâșiei.
  • New york roll - Preparare etapa 7Odată ce s-a format spirala, formați a doua. Asezati ambele pe o tava tapetata cu hartie de copt.
  • New york roll - Preparare etapa 8Ungeți cu ou bătut și presărați deasupra zahar brun. Așezați formele unse pentru prăjituri în jurul spiralelor. Acoperiți cu un vas de gratinat.
  • New york roll - Preparare etapa 9Coaceți în cuptorul preîncălzit la 200°C timp de 25 de minute. Transferați crema de patiserie într-o pungă.
  • New york roll - Preparare etapa 10Se scoate din cuptor și se lasă sa se răcească. Se înțeapă de doua ori ruloul și se umple cu crema de patiserie.
  • New york roll - Preparare etapa 11Topiți ciocolata și decorați marginea ruloului, acoperind cele doua gauri. Se presară cu alune măcinate. Repetați operația cu al doilea rulou.
  • New york roll - Preparare etapa 12Gata, rulourile tale New York sunt gata!

Punctează această reţetă

Observații

Cum decorez rulourile New York?
Puteți adăuga ciocolată și alune măcinate. Vă recomandăm să prăjiți alunele timp de 10 minute la 200°C pentru un răsfăț maxim. De asemenea, puteți decora cu cremă tartinabilă. Veți găsi o mulțime de rețete delicioase pe site-ul nostru, precum gustul Kinder Bueno, cea de cafea cu ciocolată și cea în stil Nutella. Se poate pune și caramel cu unt sărat dacă sunteți fan. Nu ezitați să adăugați toppingurile preferate precum, migdale, fistic, bucăți de batoane de ciocolată...

Cum să umpleți lista New York?
Il poți orna cu frișcă, sau ca noi, cu crema de patiserie. Puteți face o cremă cu aromă diferită, cum ar fi fistic sau ciocolată.

Puteți face New York Rolls cu foietaj clasic?
Da, este posibil, totuși timpul de gătire va fi mai lung. Vă recomandăm să folosiți aluat de croissant sau aluat de foietaj. Îl găsești cu ușurință în supermarket alături de foietaj.

Pot fi congelate Rolls New York?
Puteți congela rulourile crude sau coapte. De asemenea, puteți congela crema de patiserie. Vă sfătuim să vă ornați Rolls-urile New York odată ce sunt dezghețate.

Echipamente de gătit

cuptor
PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: