Cum sa faceti ganache de ciocolata?

Altele
7 porții
Foarte ușor
10 min

Faceti un ganache de ciocolata intr-un mod simplu si rapid si innobilati deserturile! Doar 2 ingrediente sunt necesare pentru a realiza aceasta versatila crema de ciocolata. El poate fi folosit atat la ornarea torturilor si a prajiturilor, cat si pentru a prepara o umplutura pentru diverse deserturi sau pentru a pregati trufe delicioase.


Ingrediente

7

Materiale


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare5 min
Gătire5 min

Observații

Variante : puteti face ganache din ciocolata cu lapte sau ciocolata alba
Timp la rece : Nu lasati ganache-ul prea mult timp in frigider; ciocolata se va intari si va fi prea greu de folosit. In acest caz, puteti introduce pentru cateva secunde in cuptorul cu microunde.
Ganache-ul este plin de cocoloase: inseamna ca s-a taiat. Acest lucru se poate intampla fie datorita calitatii ciocolatei, fie a tehnicii folosite. Daca vi se intampla acest lucru, topiti ciocolata pe o parte, si incalziti smantana in alta parte, apoi amestecati-le delicat.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

vili33, 05/03/2018

O s-o incerc

(0) (0) abuz



+