Pregătiți blaturile, coaceți-le și lăsați-le să se răcească.
Pregătiți ganache-ul: fierbeți smantana apoi turnați-o peste bucățile de ciocolată. Se amestecă până când amestecul este omogen. Se dă la frigider pana la utilizare (nu prea mult timp altfel se poate intari).
Ungeti paiul cu ciocolata topită si puneti M&M-urile pe el. Ridicati paiul si sustineti-l pe 2 pahare.
Continuați să lipiți M&M-uri pe el, jur imprejur, scufundându-le mai întâi în ciocolată, astfel încât să se lipească. Lăsăți apoi să se întărească 5 minute, și apoi dați la frigider.
Întindeți ganache-ul deasupra primului blat. Apoi, așezați al doilea blat cu susul în jos, peste primul blat.
Întindeți restul de ganache pe partea superioară și pe părțile laterale ale tortului care ar trebui să fie complet acoperit. Neteziți bine partea de sus.
Lipiți biscuitii tip degete (sau kit-kat) în jurul tortului, lăsând un spațiu gol de aproximativ 2 părți.
Lipiți M&M's pe partea goala a tortului, ganache-ul va servi drept lipici.
Faceți același lucru pe partea de sus a tortului, formând o felie de bomboane până în centru. Introduceți frigăruia de lemn în tort, un pic înclinată.
Introduceti apoi paiul acoperit cu M&M’s pe frigaruia care va servi drept suport.
Folosind ciocolată topită, lipiți M&M's la colțurile paiului și al tortului, pe vasul de servire pentru a da un efect realist.
Luați un pachet gol de M&M's și puneți un servețel de hartie în el pentru a-i da un efect umflat. Apoi puneți-l deasupra paiului pentru a completa iluzia.