Blat: Separam albusurile de galbenusuri. Mixam albusurile cu sarea, apoi adaungam zaharul in ploaie si mixam pana se topeste.
Untul il topim impreuna cu ciocolata. Racim. Amestecam galbenusurile cu untul si ciocolata racite apoi le adaugam peste albusurile batute spuma amestecand usor.
Adaugam si faina impreuna cu praful de copt si omogenizam.
Turnam compozitia intr-o forma de tort cu diametrul de 24 cm, tapetata cu hartie pentru copt si coacem la foc mediu timp de aprox 20 minute. Lasam la racit in cuptor.
Crema: Smantana o mixam impreuna cu zaharul , pana se intareste bine. Adaugam mascarpone si siropul de menta si mai mixam un minut.
Cand blatul este rece, intindem uniform crema iar apoi preparam glazura.
Amestecam ingredientele si le frecam bine cu lingura iar apoi ne jucam cu glazura deasupra prajiturii. Dublati cantitatile daca doriti acoperirea completa a cremei.
Comentarii:
Am facut aceasta prajitura de mai multe ori, e delicioasa, o recomand.
Dar ce inseamna 3-4 linguri zahar pudra cu amidon ,e zahar sau amidon ?
ce inseamna 3-4 linguri zahar pudra cu amidon ?dar la voi cat fac 8plus 5
Ok
Nu am probato inca dar arata
bine
Arata minunat
Fff buna