Prajitura cu menta si mascarpone (cake after eight)
Ingrediente
8
blat:
crema:
Glazura:
Preparare
Preparare20 min
Gătire35 min
- Blat:
Separam albusurile de galbenusuri.
Mixam albusurile cu sarea, apoi adaungam zaharul in ploaie si mixam pana se topeste. - Untul il topim impreuna cu ciocolata. Racim. Amestecam galbenusurile cu untul si ciocolata racite apoi le adaugam peste albusurile batute spuma amestecand usor.
- Adaugam si faina impreuna cu praful de copt si omogenizam.
- Turnam compozitia intr-o forma de tort cu diametrul de 24 cm, tapetata cu hartie pentru copt si coacem la foc mediu timp de aprox 20 minute. Lasam la racit in cuptor.
- Crema:
Smantana o mixam impreuna cu zaharul , pana se intareste bine. Adaugam mascarpone si siropul de menta si mai mixam un minut. - Cand blatul este rece, intindem uniform crema iar apoi preparam glazura.
- Amestecam ingredientele si le frecam bine cu lingura iar apoi ne jucam cu glazura deasupra prajiturii. Dublati cantitatile daca doriti acoperirea completa a cremei.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Am facut aceasta prajitura de mai multe ori, e delicioasa, o recomand.
am gătit această rețetă
anonymous
Dar ce inseamna 3-4 linguri zahar pudra cu amidon ,e zahar sau amidon ?
ce inseamna 3-4 linguri zahar pudra cu amidon ?dar la voi cat fac 8plus 5
anonymous
Ok
anonymous
Nu am probato inca dar arata
bine
anonymous
Arata minunat
anonymous
Fff buna
Punctează această reţetă