Prajitura cu menta si mascarpone (cake after eight)

Desert
Foarte ușor
55 min

Ingrediente

8

blat:

crema:

Glazura:

Preparare

Preparare20 min
Gătire35 min
  • Blat:
    Separam albusurile de galbenusuri.
    Mixam albusurile cu sarea, apoi adaungam zaharul in ploaie si mixam pana se topeste.
  • Untul il topim impreuna cu ciocolata. Racim. Amestecam galbenusurile cu untul si ciocolata racite apoi le adaugam peste albusurile batute spuma amestecand usor.
  • Adaugam si faina impreuna cu praful de copt si omogenizam.
  • Turnam compozitia intr-o forma de tort cu diametrul de 24 cm, tapetata cu hartie pentru copt si coacem la foc mediu timp de aprox 20 minute. Lasam la racit in cuptor.
  • Crema:
    Smantana o mixam impreuna cu zaharul , pana se intareste bine. Adaugam mascarpone si siropul de menta si mai mixam un minut.
  • Cand blatul este rece, intindem uniform crema iar apoi preparam glazura.
  • Amestecam ingredientele si le frecam bine cu lingura iar apoi ne jucam cu glazura deasupra prajiturii. Dublati cantitatile daca doriti acoperirea completa a cremei.

Punctează această reţetă

gaby_dGaby_d

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Am facut aceasta prajitura de mai multe ori, e delicioasa, o recomand.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Dar ce inseamna 3-4 linguri zahar pudra cu amidon ,e zahar sau amidon ?








ce inseamna 3-4 linguri zahar pudra cu amidon ?dar la voi cat fac 8plus 5

abuz

anonymous

Ok

abuz

anonymous

Nu am probato inca dar arata
bine

abuz

anonymous

Arata minunat

abuz

anonymous

Fff buna

abuz