Glazura 1:toate ingredientele se amesteca pe foc , topindu-le fara a le fierbe. Se da la racit ( nu in frigider)Glazura 2 se face la fel ca si Glazura 1.Crema :se mixeaza frisca bat, se adauga gelatina. Se adauga laptele, mierea si esenta de vanilie. Se mixeaza bine. Ordinea asamblarii:FoaieCrema jumatateGlazura 1Crema restulFoaieGlazura 2 Nivelam cu un cutit umed.
Dupa ce se pune Glazura 1 peste crema, se da putin parjitura la congelator (5 minute).Peste glazura intarita punem lingura cu lingura crema, foaia si glazura 2.Se da iar putin la congelator.Se taie cu un cutit inmuiat in apa fierbinte. presarat putina ciocolata rasa.
Inainte sa o papam, tinut la congelator 30 minute, iar crema a devenit o super inghetata. Buna-buna. Data viitoare voi face si foile din reteta Laurei. Acum aveam deja foile de pandispan.Spor la treaba!
Comentarii:
Foarte gustoasa
Foarte delicioasa
Excelent
Bravo, fetelor!