Ingrediente: Pentru foi: 500 g faina 100 g zahar 100 g margarina sau unt 1 ou 2 linguri miere de albine 1 lingurita amoniac 1 pahar lapte Crema: 3 budinci de...
Ingrediente: Foi: 500 g faina 100 g margarina 100 g zahar 2 linguri de miere 1 ou, 100 ml lapte 1 lg amoniac , sare Crema: 8 galbenusuri sau 4 oua intregi 200 g...
Ingrediente: 200 g biscuiti digestivi 110 g nuca 110 g caju amestecat cu fistic 10 curmale 150 g unt esenta de rom zahar vanilat 1 lingura miere 200 g...
Ingrediente: Pentru blat - 6 oua - 160 g zahar pudra - 160 g nuca macinata - 1 praf de copt - 3 linguri faina Pentru crema - 250 g unt -100 g nuca - 100 g zahar...
Ingrediente: 10 oua 200 g zahar 2 pachetele de zahar vanilat 5 g pline cu gris sau pesmet 5 g pline faina 5 g pline cacao 5 g miere 1,5 pac. de praf de copt 1...
Ingrediente: Blat: 10 oua 200 g de zahar 2 pliculete de zahar vanilat 5 linguri cu varf de gris 5 linguri cu varf de faina 5 linguri cu varf de cacao 5 linguri...
Ingrediente: Blat: 200 g biscuiti 150 g ciocolata 50 g stafide 2 lg miere 2 lg zahar brun 100 g unt 2 lgt de pudra de roscove Crema: 600 g branza dulce de vaci...
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.
Ingrediente: Foi: 400 g faina 1 ou 75 g zahar 1 lingura miere 4 linguri lapte 1 praf de copt 125 g margarina Crema: 2 plicuri ness 200 ml frisca lichida 200 g...
Ingrediente: Blat 2 cani nuca 1 banana bine coapta 1 cana stafide 2 g cacao 1 g unt de cocos 1 l ulei de in 1/2 l-ta sirop de agave / miere 1/2 l-ta extract de...
Ingrediente: 200 g margarina 100 g zahar pudra 3 linguri seminte mac 2 linguri de miere o mana de nuci 250 ml apa minerala 1/2 plic praf de copt 150 g faina...
Ingrediente: blat 5 oua 5 linguri de zahar 3 linguri de cafea o lingurita praf copt o lingura apa o lingura ulei 5-6 linguri faina un varf de cutit sare CREMA...
Ingrediente: Biscuiti cu migdale (pentru 3 foi): - 160 g migdale macinate fin - 135 g + 30 g (separat) zahar - 5 oua mari - 8 galbenusuri - 57 g faina - 72 g...
Ingrediente: Pentru foi : 200 g faina 50 g zahar 30 g miere 1 ou 1 ling lapte 1 praf de copt Pentru umplutura : 800 g biscuiti 150 g unt 250 ml lapte 150 g...
Ingrediente: Blat: 8 oua 6 lg faina 8 lg zahar 2 lg cacao 50 gr ciocolata rasa esenta de rom Crema 1: 200 ml frisca 100 gr ciocolata amaruie 100 gr ciocolata cu...
Ingrediente: 250 ml lapte 220 g faina 125 g zahar granulat 5 linguri de miere de albine poliflora 1 lingurita bicarbonat 30 g cacao pudra 125 g unt 2 oua...