Prajitura amandina

Desert
1 porții
Dificil
1 h 35 m

Amandinele si savarinele erau intotdeauna in topul preferintelor cand tata ne ducea la cofetarie. Veti petrece ceva timp in bucatarie sa preparati aceasta prajitura dar va garantez ca se va manca in timp record.


Ingrediente

1

BLAT:

CREMA:

SIROP:

FONDANT:


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare1 oră
Gătire35 min


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 5
atena_p2014
atena_p2014, 14/03/2017

Cu blatul asta lucrez mereu cand am nevoie de blat de cacao.Eu il fac putin diferit.Pun 2 linguri de faina si 4 linguri de cacao si nu pun apa.Restu e la fel.Iese f.fin,bun pt.un tort daca il fac rotund,sau pt.prajitura,rulada si le umplu cu crema dorita.Pofta buna!

am gătit această rețetă
(0) (1) abuz
22/12/2016

Crema e o prostie, frisca nu se mai bate daca topesti ciocolata in ea inainte.
Blatul e ok.

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
30/12/2015

E orice, numai amandina nu! Sunt dezamagita complet de aceasta reteta!

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
22/10/2014

Foarte bune au iesit,multumesc frumos pt cel mai util sfat legat de prepararea glazurei!!!!

am gătit această rețetă
(1) (0) abuz
06/01/2014

Exc elent

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
ioanududec, 23/03/2017

Este excelentă !

(0) (0) abuz
11/09/2015

Buna

(0) (0) abuz
29/12/2014

Grozava !!! glazara se poate inlocui cu ciocolata .....

(0) (0) abuz
21/12/2014

Foarte buna !

(0) (0) abuz
04/05/2014

Supeeer

(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 5



+