Prajitura amandina
Ingrediente
4
Pentru blat avem nevoie de:
Pentru crema ne trebuie:
Siropul:
Glazura:
Preparare
Preparare50 min
Gătire20 min
- Batem albusurile cu zaharul, sarea si 5 linguri de apa. Adaugam cacaoa si galbenusurilefrecate separat si apoi faina.
- Amestecam totul cu mixerul. tapetat forma si am turnat compozitia.Lasam 20 min la cuptor.
- Frecam zaharul cu ouale si cacaoa, dupa care le fierbem in baie de aburi pana se caramelizeaza crema.
- Separat frecam spuma untul.Cand crema s-a racit adaugam peste unt si amestecam.
- Cand blatul e copt, il scoatem la racit , iar apoi il taiempe orizontala in 2 si il insiropam.Umplem cu crema.Turnam deasupra glazura si ornam dupa plac.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Este o prajitura extraordinara toata lumea o adora
anonymous
La crema o cana de zahar si sapte linguri de zahar in loc de sapte oua pana la urma cat zahar si cate oua
anonymous
Nu ai specificat cate oua trebuiesc la crema
anonymous
Ok
anonymous
Am sa incerc si eu aceasta reteta
anonymous
Bravo!!!
anonymous
Super
anonymous
Iese foarte buna
anonymous
Foarte buna
anonymous
Gust divin!!!!
Punctează această reţetă