Prajitura amandina

Desert
Foarte ușor
1 h 10 m

Ingrediente

4

Pentru blat avem nevoie de:

Pentru crema ne trebuie:

Siropul:

Glazura:

Preparare

Preparare50 min
Gătire20 min
  • Batem albusurile cu zaharul, sarea si 5 linguri de apa. Adaugam cacaoa si galbenusurilefrecate separat si apoi faina.
  • Amestecam totul cu mixerul. tapetat forma si am turnat compozitia.Lasam 20 min la cuptor.
  • Frecam zaharul cu ouale si cacaoa, dupa care le fierbem in baie de aburi pana se caramelizeaza crema.
  • Separat frecam spuma untul.Cand crema s-a racit adaugam peste unt si amestecam.
  • Cand blatul e copt, il scoatem la racit , iar apoi il taiempe orizontala in 2 si il insiropam.Umplem cu crema.Turnam deasupra glazura si ornam dupa plac.

Punctează această reţetă

DDeea

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 3

anonymous

Este o prajitura extraordinara toata lumea o adora

abuz

anonymous

La crema o cana de zahar si sapte linguri de zahar in loc de sapte oua pana la urma cat zahar si cate oua

abuz

anonymous

Nu ai specificat cate oua trebuiesc la crema

abuz

anonymous

Ok

abuz

anonymous

Am sa incerc si eu aceasta reteta

abuz

anonymous

Bravo!!!

abuz

anonymous

Super

abuz

anonymous

Iese foarte buna

abuz

anonymous

Foarte buna

abuz

anonymous

Gust divin!!!!

abuz
  • pagina 1 / 3