Prajitura amandina.

Prajitura amandina.
Desert
8 porții
Ușor
1 oră

Ingrediente

8

Rețete inrudite


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare30 min
Gătire30 min


Întrebări

Buna, am vazut ca praful de copt nu este trecut. Creste blatul suficient pentru a fi taiat fara praf de copt ?

Nu este necesar praful de copt.Blatul a crescut suficient cat sa poata fi taiat pe jumatate.


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 11
04/01/2021

Ouăle se pun crude in crema de unt?

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
multimedia, 13/12/2016

Foarte buna

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
04/11/2016

Foarte buna! Este preferata familiei! Eu in sirop pun in loc de esenta de rom coaja de portocala rasa.

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
29/04/2016

Foarte buna ! Va recomand cu încredere.

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
26/07/2015

Super buna

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
30/05/2015

Gustul copilariei!

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
29/04/2015

Este cea mai buna prajitura

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
mani140800
mani140800, 26/04/2015

Excelenta!!!

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
03/04/2015

Am incercat si a iesit de nedescris ..un gust super bun..oricum de acum voi folosi numai aceasta reteta ..in special crema care este deosebit de buna

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
07/01/2015

Excelenta

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 11



+