Blatul:se mixeaza foarte bine albusurile, se adauga zaharul si se mixeaza pana se topeste. Se adauga galbenusurile, apa si uleiul. Se mixeaza foarte bine. La sfarsit se adauga faina amestecata cu cacao si praful de copt. Se amesteca usor cu o lingura de lemn. Se toarna intr-o tava pregatita cu hartie de copt si se da la cuptor pentru 20-25 minute. Se scoate si se lasa la racit. Crema:untul trebuie lasat in bucatarie cu cateva ore inainte sa-l folosim. El se va mixa foarte bine cu galbenusurile. Se adauga zaharul pudra si cacao. Se mixeaza iar la sfarsit se pune esenta de rom. Crema se da la rece. Siropul: se fierbe apa, zaharul, esenta si capuccino un minut. Se lasa la racit. Glazura: se face conform instructiunilor de pe plic dar se pregateste doar atunci cand prajitura este asamblata. Am ales sa combin ciocolata si caramel deoarece iese o combinatie foarte buna. Blatul racit se taie in doua. Insiropam jumatatea de blat, punem crema si pe urma celalalt blat. Insiropam si acest blat. Punem glazura peste prajitura si o dam la frigider pentru o ora. Cand o servim putem sa-i facem un mot de frisca. E delicioasa!
Comentarii (46):
ASOMECOOLSALLBOSSCF?DGIVCKSWWEGXNFVKNFKVNKXKVJDFBGKJXNFDJTNDGKJBNXNCGMFNFKJV,MN.
Bravo
Incredibil de buna ! FELICITARI !
Iti lasa gura apa
Bn
Favorita mea prajiturica
mmmm.......
Foarte buna reteta
Prefer cremele fierte!!!
Excelent!!!
Delicioasa
Usor de pregatit fff bunaaa