Se bat spuma albusurile cu zaharul pana rezulta o compozitie lucioasa si care nu cade de pe lingura,ca de bezea.Se adauga galbenusurile,uleiul,siropul de zahar si esenta de rom peste albusuri si se amesteca.
Se adauga faina si praful de copt si se incorporeaza pana rezulta un aluat care curge.Se imparte compozitia in doua si la una din ele se adauga cacao.
Se coc cele doua blaturi la foc iute aproximativ 20 minute.Se suprapun cele doua blaturi si se taie fasii inguste.Asamblam prajitura astfel:alternam o fasie alba cu una neagra. facut un rand de trei fasii.
Lipim intre ele cu putina crema pe care preparat conform instructiunilor de pe plic.Insiropam putin blatul apoi punem un rand de crema
Daca la primul rand inceput cu fasie neagra la urmatorul incepem cu alba,la al treilea cu neagra si tot asa pana la ultimul rand.Dupa ce terminat preparam budinca si o turnam peste prajitura.Se da la rece pentru cel putin doua trei ore apoi se poate taia.
Comentarii:
Foarte urat
Excelenta