Ingrediente: Pentru foi: 3 oua 7 linguri ulei 7 linguri zahar 1 lingurita cu varf amoniac(amoniu pentru biscuiti) 1 praf de sare cca 450 - 500 g faina Pentru...
Ingrediente: Foi: 400 g faina 150 g zahar 2 oua 50 g unt topit 1 lingurita praf de copt 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu 100 ml lapte Crema: 300 g zahar 100 g...
Ingrediente: pentru caramel: 200 g zahar 200 ml frisca Blat: 5 oua 200 g zahar pudra 4 linguri de apa rece 150 g faina 1 plic praf de copt Pentru glazura alba...
Ingrediente: BLAT: 6 oua 200 g zahar tos 30 ml apa 30 ml ulei 20 g cacao 8 linguri faina 1/2 praf de copt CREMA: 4 galbenusuri 400 g unt 250 g zahar pudra 4...
Ingrediente: blatul: 2 oua, 2 linguri de zahar, 2 linguri de ulei, 2 linguri de faina, o lingura de cacao, o lingurita rasa de praf de copt, arome. crema de...
Ingrediente: Foi: 6 oua 6 lg faina 6 lg zahar- 300 g rulouri umplute Crema: 2 plicuri budinca de vanilie 600 ml lapte 12 lg zahar esenta de vanilie 1/2 pac...
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.
Ingrediente: Pentru Blat: 6 albusuri 200 g zahar tos 200 g nuca macinata 3 linguri faina 1 plic praf de cop Pentru crema: 6 galbenusuri 5 linguri zahar 200 g...
Ingrediente: Foi: oua 9 buc zahar 9 lg faina 7 lg nuca de cocos 3 lg cacao 1 lg Crema: budinca de vanilie 2 plicuri lapte 600 ml margarina 1/2 pac zahar 12 lg...
Ingrediente: 200 g margarina 100 g zahar pudra 3 linguri seminte mac 2 linguri de miere o mana de nuci 250 ml apa minerala 1/2 plic praf de copt 150 g faina...
Ingrediente: 200 g unt 150 g ciocolata amaruie 100 g zahar 3 oua 150 g faina 1 praf de copt esenta de vanilie 100 g zahar 100 ml frisca lichida 100 g nuca
Ingrediente: BLATUL : 9 albusuri se bat 300 g zahar puse pe rind 300 g nuca macinata 5 linguri faina un praf de copt 200 g topita intr-un vas 5 linguri ulei...