Prima data se prepara caramelul. Se pune zaharul intr-o craticioara si se caramelizeaza amestecand din cand in cand sa nu se arda . A lurnat apoi pe o foaie de silicon si l-a lasat sa se raceasca. L-a rupt apoi in bucati si l-a bagat in robot , l-a triturat pana a devenit un zahar pudra caramelizat.
L-a amestecat cu frisca si l-a fiert dar se poate si pe foc la foc mic aprox 5 minute. Se lasa caramelul sa se raceasca si se prepara blatul.
Se toarna totul intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coace in cuptorul preincalzit la 180 grade timp de 35 minute. Se lasa blatul la racit apoi se insiropeaza cu un sirop facut din zahar caramelizat si apa. Gelatina se pune la hidratat in apa rece. Frisca se bate spuma . Gelatina se scoate din apa apoi se baga la microunde cateva secunde pana se topeste.
Se amesteca cu cateva linguri de caramel apoi cu restul caramelului. Daca caramelul s-a racit se amesteca cu frisca si se pune peste prajitura.
Glazurile le-a topit pe foc fara a ajunge la fierbere apoi le-a turnat pe prajitura. A nivelat bine glazura apoi a pus prajitura la rece cel putin o ora.