BLATUL : 9 albusuri se bat bine cu 300 g zahar puse pe rind, apoi 300 g nuca macinata, 5 linguri faina si un praf de copt. Se coace in tava unsa bine si tapetata cu faina la foc potrivit. Dupa copt blatul caldut se acopera cu ciocolata alba 200 g topita intr-un vas pe apa fierbinte adaugind 5 linguri ulei.
CREMA : 7 linguri de zahar se caramelizeaza, se stinge cu 300 g margarina. Cele 9 galbenusuri se freaca cu 8 linguri zahar si se adauga la caramel pe foc, apoi se adauga nuca macinata-300 g si se lasa crema la racit. Se intinde peste ciocolata alba.
Deasupra se face o glazura de 200 g ciocolata menaj topita la cald intr-un vas pe foc cu 5 linguri ulei.
ARANJARE : Blatul de albusuri cu nuca, ciocolata alba, crema si deasupra ciocolata neagra. Se taie a doua zi dupa ce s-a racit.
Comentarii (20):
Extra praji !
Am gustat-o si mi-a placut foarte mult aceasta prajitura numita snickers.
Cine asteapta pana a 2-a zi sa o taie????????????????? :D
Ffffffffffffff buna
Fff bn
Foarte buna!
Super buna
Excelent!
Super deliciosa
Buna