Prajitura delicia
Ingrediente
Foi:
Crema:
zaharul caramel:
Preparare
- Foi:
Se separa ouale ,albusurile se bat cu 6 lg de zahar pana se fac spuma iar galbenusurile cu 3 lg de zahar .Se amesteca albusurile cu galbenusurile apoi se adauga faina cernuta si nuca de cocos .Compozitia obtinuta se imparte in 3.O parte o coloram cu cacao iar doua raman albe. - Le coacem pe hartie de copt. Foile albe coapte si racite le glasam pe o fata cu zaharul caramel si le lasam sa se intareasca.
- Intre timp preparam budinca din ingredientele de mai sus iar dupa ce s-a racit adaugam margarina Rama si spumam cu mixerul.
- Asamblam prajitura astfel :punem prima foaie cu caramelul in sus adaugam o parte de crema, foaia de cacao iar crema si ultima foaie cu caramelul in interior.
- Deasupra ungem cu un strat de crema si radem ciocolata alba . Se lasa la frigider cateva ore si de portioneaza dupa preferinta .
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Florica
EXCELENTA !
anonymous
Praful de budinca ? nu stiti sa faceti o crema mai sanatoasa,explicatiile lasa de dorit.
am gatit prajitura DELICIA si nu are nici o legatura cu aceasta reteta.
anonymous
Reteta este slab explicata,marimea tavi lipseste ,foarte putine detali,ce fel de compozitie este :lichida sau tare ca o coca care necesita sucire etc.(ptr.incepatori ar fi un ajutor foarte mare)Margarina se mai foloseste acuma in 2016 ??????? cind se stie cit este de daunatoare (vei zice asa este reteta ) Thanks & God bless !!!!
anonymous
Nu e prajitura Delicia care mi-a incantat copilaria si care era mult mai buna. Chiar nu mai stiti sa faceti prajituri ca lumea? Nu v-a invatat Johannis ce inseamna lucrul bune facut?
cris_nedelcovici
Confuza explicatia......si, doamnelor, nu mai folositi margarina !
anonymous
Arata foarte bine ,este usor de facut .Sa inteleg ca iese un aluat care nu se coace pe dosul tavii ?
Ne mai interesa o dimensiune a tavii
anonymous
Ok
anonymous
E super
anonymous
De vis
anonymous
Tres bien
Punctează această reţetă