Prajitura "bounty bars"

Desert
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

10

Blat:

Crema:

Pentru insiropat:

Glazura:

Preparare

Preparare15 min
Gătire35 min
  • Se freaca untul cu zaharul . Se adauga ouale, unul cate unul, mixand bine dupa fiecare. Se adauga laptele. Se amesteca faina cu cacaua si praful de copt, si se cern printr-o sita. Se incorporeaza in crema de unt.
  • Se toarna compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se introduce in cuptorul in prealabil incalzit. Se lasa cca. 18-20 de minute la 180 grade C. Se lasa apoi blatul la racit. Se prepara un lapte caramel si se insiropeaza blatul .
  • Laptele, untul, zaharul si grisul se pun pe foc pana se ingroasa. Se adauga nuca de cocos si se amesteca totul foarte bine. Se mai tine pe foc cca. 2-3 minute si se toarna fierbinte peste blatul racit .
  • Se rupe in bucati ciocolata si se topeste la bain-marie sau la microunde; se adauga untul si se amesteca bine. Se toarna glazura deasupra cremei de cocos.
    Se lasa prajitura la frigider pentru minim 1 ora, dupa care se feliaza si se serveste.

Punctează această reţetă

Laura SavaLaura Sava

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

tarzan

Si eu la fel anoimus

am gătit această rețetă
abuz

Corina Mihaela

Pentru iubitorii nucii de cocos este o reteta usoara si delicioasa...!Eu am dublat cantitatile pentru crema...si a iesit minunat....Multumesc...!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte buna prajitura!! ;)

am gătit această rețetă
abuz

totati

Cum se face laptele caramel? Link-ul prevazut nu arată nici o rețeta de lapte caramel ci doar de zahăr ars.

abuz

anonymous

Excelenta !....

abuz

anonymous

Arata bine o sa incercsi eu

abuz

anonymous

Baa e bunicica nu e cea mai buna dar..ok

abuz

anonymous

----Complimente fff delicioasa----

abuz

anonymous

Arata super

abuz

anonymous

Minunata !

abuz
  • pagina 1 / 2