Untul se amesteca bine cu zaharul si ouale ,apoi adaugam cacao,faina,praful de copt,laptele,esenta si le amestacam bine.
Compozitia rezultata se pune in tava,compozitia este cam groasa si de aceea va fi nevoie sa o intindeti uniform cu ajutorul unei palete sau cu o lingura.
Coacem blatul la 180? 23 minute,dupa ce sa copt il scoatem din forma si il lasam sa se raceasca.
Amestecam grisul cu laptele ,apoi le punem pe foc(mic)adaugam zaharul ,untul si lasam la fiert pana se ingroase compozitia,apoi stingem focul adaugam esenta si nuca de cocos, le amestecam bine si le lasam sa se raceasca.
Dupa ce sa racit bine adaugam cele 4 linguri de frisca lichida le amestecam,iar crema obtinuta o asezam pe tava,apoi deasupra cremei asezam blatul,apasam usor blatul cu podul palmei si il dam la frigider pt.1 ora.
Comentarii:
The best! I love this cookie!!!
Delicioasa!....maine o fac si eu!
Imi place....