Prajitura loici(lajcsi)

Desert
Foarte ușor
55 min

Ingrediente

6

Foi:

Crema:

Glazura*:

Preparare

Preparare20 min
Gătire35 min
  • Se amesteca ouale cu zaharul si cacao, cu telul apoi se adauga faina ,untura,coaja razuita de lamaie,bicarbonatul stins cu Hellas sau cu o lingurita de otet si laptele caldut,pe urma incepem sa framantam daca-i prea tare aluatul mai adaugam lapte daca-i prea moale mai punem putina faina,cat sa iasa o coca buna de intins.
  • Se taie in patru si se inting patru foi pe dosul tavii(25/35cm).La crema se mixeaza margarina cu zaharul apoi se adauga ingrosala de lapteFoile se ung una cate una cu crema aceasta.
  • Deasupra se pune glazura de ciocolata,La glazura se pune frisca pe foc sa se .incalzeasca,atentie sa nu fiarba si adaugam ciocolata menaj,rupta bucatele,amestecam bine ,daca-i prea moale o dam la frigider putin,daca-i prea tare mai adugam frisca.
  • In reteta mea una dintre creme e roz iar alta e verde ,o puteti face si asa,eu am optat pt cea alba.intre timp ,am aflat cum se scrie Lajcsi.

Punctează această reţetă

doinitza`s cakesDoinitza`s cakes

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Bun si ingroseala de lapte cum procedam ce facem cu oul? De la ingredientele la crema?

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

2 margarine ???, adica ???

abuz