Se amesteca ouale cu zaharul si cacao, cu telul apoi se adauga faina ,untura,coaja razuita de lamaie,bicarbonatul stins cu Hellas sau cu o lingurita de otet si laptele caldut,pe urma incepem sa framantam daca-i prea tare aluatul mai adaugam lapte daca-i prea moale mai punem putina faina,cat sa iasa o coca buna de intins.
Se taie in patru si se inting patru foi pe dosul tavii(25/35cm).La crema se mixeaza margarina cu zaharul apoi se adauga ingrosala de lapteFoile se ung una cate una cu crema aceasta.
Deasupra se pune glazura de ciocolata,La glazura se pune frisca pe foc sa se .incalzeasca,atentie sa nu fiarba si adaugam ciocolata menaj,rupta bucatele,amestecam bine ,daca-i prea moale o dam la frigider putin,daca-i prea tare mai adugam frisca.
In reteta mea una dintre creme e roz iar alta e verde ,o puteti face si asa,eu am optat pt cea alba.intre timp ,am aflat cum se scrie Lajcsi.
Comentarii:
Bun si ingroseala de lapte cum procedam ce facem cu oul? De la ingredientele la crema?
2 margarine ???, adica ???