Petitchef

Prajitura cu foi si crema de ness

Desert
8 porții
20 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

8

Foi:

Crema:

Glazura:

Montam prajitura:

Preparare

  • Pentru foi topim margarina si adaugam zaharul apoi mierea si laptele. Omogenizam si lasam sa se raceasca de tot. Adaugam oul si faina amestecata cu praful de copt.Aluatul obtinut il impartim in doua si intindem doua foi pe care le coacem la foc foarte mic in cuptorul dinainte incalzit.
  • Dupa ce s-au copt foile le taiem pe lunfime in doua, cat foile sunt calde si obtinem astfel 4 foi pe care le lasam sa se raceasca. Facem crema amestecand nessul cu apa, frisca, sare, zahar , esenta de vanilie.
  • Se bate bine de tot cu mixerul pina se leaga , apoi adaugam nuca si dam la rece cam 20 minute. Adaugam mascarpone si bucatele de fructe confiate.
    Pentru glazura topim ciocolata dupa ce am rupto in bucatele mici. O lasam sa se raceasca si apoi o omogenizam cu margarina sau untul batut spuma.
  • Imbracam prajitura in glazura de ciocolata si o ornam cu fructe confiate. Dam prajitura lunguiata pentru cateva ore la frigider sa se intareasca glazura dupa care se poate portiona.Nu este o prajitura aspectuoasa dar garantat este delicioasa.


Poze

Prajitura cu foi si crema de ness
Prajitura cu foi si crema de ness - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

14/11/2013

Excelent

(0) (0) Abuz
19/10/2012

Buna buna incercato va rog ca nu regretati

(0) (0) Abuz
28/03/2012

Super buna

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Prajitura cu avocado si ciocolata - fara lactoza
Prajitura cu avocado si ciocolata - fara lactoza
6 porții
40 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Prajitura bounty-petitchef
Prajitura bounty-petitchef
8 porții
3 h 45 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Prajitura-fursec
Prajitura-fursec
8 porții
40 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Prajitura la cana
Prajitura la cana
2 porții
9 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Prajitura la microunde
Prajitura la microunde
6 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! O aromă intensă de cafea O aromă intensă de cafea Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează