Blat:! Maruntim biscuiti cu ajutorul robotului. Tot cu ajutorul robotului radem si ciocolata. Adaugam untul topit si restul ingredientelor si mixam pana ce obtinem o pasta omogena.O intindem uniform intr-o forma detasabila (26 cm) si o dam la rece pentru pan ace se intareste.
Crema: Intre timp preparam crema astfel:branza se introduce in robot si se mixeaza pan ace obtinem o crema fina.Adaugam smantana,mierea ,zaharul,razatura si zeama de la lamiae si mizam pana se incorporeaza bine.Se adauga gelatina care a hidratat-o in putina apa apoi a dizolvat-o pe foc in 100 ml apa..nu inainte de a o raci
.Adaugam si zmeura ,amestecam usor si turnam crema peste blatul intarit.Se lasa la rece pentru 2 ore dupa care ornam astfel:Se aseaza un strat uniform de fructe deasupra peste care turnam tort gelee preparat dupa instructiunile de pe plic.
Se da la rece ½ ora dupa care se portioneaza dupa preferinta.