Se separa ouale ,se bat albusurile spuma adugandu-se zaharul ,galbenusurile se freaca cu uleiul dupa care se adauga si iaurtul si se incorporeaza cu albusurile.
Se adauga si faina amestecata cu praful de copt .Compozitia se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt ,deasupra se pun fructele si se introduce la cuptor.
Bezea: Se bat albusurile spuma cu zaharul .Cand este aproape coapta prajitura se scoate si se pune bezeaua peste ea si introduce din nou la cuptor 2-3 minute.
Din pacate mie mi-au cazut fructele jos la fundul tavi dar va asigur ca este o prajitura foarte gustoasa care se poate face cu fel si fel de fructe.
O prajitura minunata,ieftina si f gustoasa.Pentru a nu cadea fructele la fundul tavi,trebuie tavalite prin faina,si apoi asezate in compozitie.Multumesc ptr reteta.
Comentarii:
O prajitura minunata,ieftina si f gustoasa.Pentru a nu cadea fructele la fundul tavi,trebuie tavalite prin faina,si apoi asezate in compozitie.Multumesc ptr reteta.