Topim ciocolata cu untul si lasam deoparte la racit.Cele 4 albusuri le batem spuma tare,ca pentru bezea,cu zaharul. Adaugam si galbenusurile. Dupa ce-am omogenizat,turnam amestecul de ciocolata si mixam.Amestecam faina cu praful de copt si sarea si incorporam in compozitia de mai sus.
Iese un aluat mai gros decat cel de chec.Turnam in tava tapetata cu hartie de copt si coacem in cuptorul incalzit la 180 de grade,pentru 30 de minute.
Ciocolata o punem la topit cu 150ml de frisca.Incalzim doar pana la punctul de fierbere.Dupa ce s-a racorit adaugam lingura de gelatina,omogenizam si dam la frigider sa se intareasca.
Intre timp batem frisca ramasa si o amestecam cu ciocolata racita,usor cu miscari de sus in jos.Sau de jos in sus.
Intre timp s-a copt si blatul pe care-l taiem in doua.Punem mouse-ul de ciocolata intre cele 2 blaturi si dam la frigider pana e gata si mouse-ul de zmeura.
Zmeura o blenduim,facem un piure pe care il punem un pic la incalzit,ca sa putem dizolva gelatina.
Zmeura o blenduim,facem un piure pe care il punem un pic la incalzit,ca sa putem dizolva gelatina.
Comentarii:
Arata bine
Miem!
Prajitura pare buna, reteta e ...,,varza". Mai multa atentie la exprimare: care-s ingredientele pentru blat, care pentru crema,etapa 6=etapa 7, etc .
Greseli de exprimare si omiterea unor ingrediente
Greseli de editare.
Asta prajitura la foarte bine nu,nu EXCELENT
Arata super!
O s-o incerc si eu.