Parfait de înghețată cu menta si fistic

Va propun o înghețată cu sirop de menta de casă, cu fistic de data aceasta si cu fructe de padure. O combinatie racoritoare si delicioasa ....
Ingrediente
6
pentru 500 gr de înghețată:
Rețete inrudite
-
Inghetata de mango - fara aparat de facut inghetata
-
Supa de conopida si fistic
-
Eclere cu zmeura si fistic
-
Cheesecake tip baklava cu fistic
Preparare
Preparare30 min
Gătire50 min
Mixam smantana intai usor, apoi adaugam zaharul si mixam la viteza din ce in ce mai mare pana obtinem o crema chantilly care se tine bine.
Incepem sa batem albusurile spuma. Adaugam treptat siropul de menta si continuam sa batem pana terminam siropul si pana cand albusurile se vor tine ca o bezea.
Se amestecă compozitia cu menta cu crema chantilly.
Puneti compozitia in sorbetiera timp de 45-50 minute.
Cand raman inca 10 minute, adaugati fisticul.Puneti la congelator si asteptati 4 ore inainte de a servi.
Eu am servit-o cu fructe de padure....puneti peste fructele de padure zaharul vanilat o jumatate de ora inainte de a servi inghetata, amestecati. Decorati inghetata in momentul servirii.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!