Compot de rubarba
Ingrediente
6
Preparare
Preparare10 min
Gătire10 min
- Curatam rubarba si o taiem bucatele destul de mari, cam 2-3cm lungime. Aici a gresit si le-a taiat cam mici, dar voi nu o sa faceti asa.
- Nu e mare problema, dar daca sunt prea mici, unele bucatele se vor desface cand fierb.
- Punem cam 2 litri de apa sa fiarba impreuna cu zaharul si zaharul vanilat, iar cand clocoteste, adaugam bucatile de rubarba.
- Lasam cam 2-3 minute sa fiarba, si gata compotul. Compotul, care are aproximativ 35 calorii la 100 de grame, il servim rece, cu menta presarata pe deasupra.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Am facut si eu compot da' arata ca supa cu taietei ca l-am fiert mai mult
am gătit această rețetă
anonymous
Sper ca e f buna osa incerc
anonymous
Minunatie pt diabetici.