Compot de pere

Ingrediente
8
Preparare
Preparare2 zile
Gătire20 min
- Apa, zaharul, vanilia, se pun la fiert si se face un sirop. Perele se curata de coaja, se desfac felii, se scot casutele cu samburii si se fierb in sirop, la foc domol, pana se inmoaie.
- Se poate servi imediat sau se poate pastra pentru iarna. In acest caz se toarna clocotit in borcane, se acopera cu celofan, se acopera cu o patura sau perne, pentru a se raci cat mai incet. Dupa 24-48 ore, cand s-au racit bine, se scot si se pun la pastrat.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
22/08/2013
Excelent!!!!Super,tare!Cea mai usoara reteta ever! :]
am gătit această rețetă
28/08/2012
Daca s-ar si putea vedea CE SCRIE AR FI BINE DACA TOT SPUNETI O RETETA LASATI SA SE SI VADA CEVA.