Compot de piersici

Aperitiv
4 porții
Foarte ușor
20 min

E un compot foarte delicios care merita facut.

Ingrediente

4

Preparare

  • Se aleg piersici mai tari pe care le taiem felii si le asezam in borcane spalate si sterilizate in cuptor.
    Peste ele se adauga 3 lg de zahar.
  • Completam cu apa infiletam capacele foarte bine si le fierbem la bain marine la foc potrivit timp de 30 min din momentul in care apa din oala incepe sa fiarba.
  • Dupa ce au fiert se scot si se aseaza in paturi pana ce se racesc.
LLorycarp

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2
11/07/2013

Arata excelent

(0) (0) abuz
28/06/2013

E cea mai simpla reteta,cu rezultat optim!!!

(0) (0) abuz
30/09/2012

Este o reteta excelenta, o fac de cativa ani; anul acesta am incercat si compot de struguri albi si sper sa-mi iese la fel de bun. Am mai facut si de nectarine cojite (oparite) si nedecojite si sunt curioasa cum a iesit; arata foarte bine.

(0) (0) abuz
18/08/2012

Foarte bun

(0) (0) abuz
30/06/2012

Foarte delicios

(0) (0) abuz
30/08/2011

Foarte bun il nfac si eu acum...incercati-l...

(0) (0) abuz
27/08/2011

Super

(0) (0) abuz
06/08/2011

Foarte rapid de facut si bun

(0) (0) abuz
02/08/2011

Foarte bun

(0) (0) abuz
29/07/2011

Meci!e reteta care o doream!

(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 2