Bulgarasi bio de nuci si curmale, tavaliti prin fulgi de nuca de

Bulgarasi bio de nuci si curmale, tavaliti prin fulgi de nuca de
Desert
Ușor
1 oră

Ingrediente

4

Preparare

Preparare30 min
Gătire30 min
  • 1. Se lasa la inmuiat nucile cu 6-7 ore inainte, pentru a putea forma ulterior o pasta.
    2. Se amesteca la blender nucile, curmalele, menta, uleiul de cocos.
    3. Se modeleaza bulgarasi din pasta obtinuta.
    4. Bilutele se tavalesc prin fulgii de nuca de cocos

Punctează această reţetă

Pukka FoodPukka Food

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Am gatit aceasta reteta dar, nu am pus la inmuiat nucile

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Intteresant,de incercat

abuz

anonymous

Cred ca sint gustosi,pe linga faptul ca sint sanatosi

abuz

anonymous

Am citit, ma duc sa-i fac.

abuz

anonymous

Nu inteleg pentru ce deranjul. Atat nucile cat si curmalele pot fi mancate separat si sunt minunate. Numai de dragul de a scoate pe piata o " reteta " bio?

abuz

anonymous

Sunt foarte buni.

abuz

anonymous

Ok

abuz

anonymous

Sper sa reusesc sa prepar si eu bulgarasii.

abuz
CookWithAna

CookWithAna

Excelent!!!

abuz

anonymous

Este o reteta care am incercato doar o singura data si chiar mia iesit din prima ,si este un desert usor de preparat si simplu

abuz
  • pagina 1 / 2