1. Se lasa la inmuiat nucile cu 6-7 ore inainte, pentru a putea forma ulterior o pasta. 2. Se amesteca la blender nucile, curmalele, menta, uleiul de cocos. 3. Se modeleaza bulgarasi din pasta obtinuta. 4. Bilutele se tavalesc prin fulgii de nuca de cocos
Nu inteleg pentru ce deranjul. Atat nucile cat si curmalele pot fi mancate separat si sunt minunate. Numai de dragul de a scoate pe piata o " reteta " bio?
Comentarii (12):
Am gatit aceasta reteta dar, nu am pus la inmuiat nucile
Ai uitat o PULA de cal zdravana ca sa ai ce sa sugi la ea pana crapi sau te lasi de inventat retzete.
Intteresant,de incercat
Cred ca sint gustosi,pe linga faptul ca sint sanatosi
Am citit, ma duc sa-i fac.
Nu inteleg pentru ce deranjul. Atat nucile cat si curmalele pot fi mancate separat si sunt minunate. Numai de dragul de a scoate pe piata o " reteta " bio?
Sunt foarte buni.
Ok
Sper sa reusesc sa prepar si eu bulgarasii.
Excelent!!!