Bulgarasi bio de nuci si curmale, tavaliti prin fulgi de nuca de

Ingrediente
4
Preparare
Preparare30 min
Gătire30 min
- 1. Se lasa la inmuiat nucile cu 6-7 ore inainte, pentru a putea forma ulterior o pasta.
2. Se amesteca la blender nucile, curmalele, menta, uleiul de cocos.
3. Se modeleaza bulgarasi din pasta obtinuta.
4. Bilutele se tavalesc prin fulgii de nuca de cocos
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Am gatit aceasta reteta dar, nu am pus la inmuiat nucile
am gătit această rețetă
anonymous
Intteresant,de incercat
anonymous
Cred ca sint gustosi,pe linga faptul ca sint sanatosi
anonymous
Am citit, ma duc sa-i fac.
anonymous
Nu inteleg pentru ce deranjul. Atat nucile cat si curmalele pot fi mancate separat si sunt minunate. Numai de dragul de a scoate pe piata o " reteta " bio?
anonymous
Sunt foarte buni.
anonymous
Ok
anonymous
Sper sa reusesc sa prepar si eu bulgarasii.

CookWithAna
Excelent!!!
anonymous
Este o reteta care am incercato doar o singura data si chiar mia iesit din prima ,si este un desert usor de preparat si simplu
Punctează această reţetă