Crema de kiwi la pahar

Desert
Foarte ușor
15 min
404 Kcal

Ingrediente

4
Cost estimat: 2.92 (0.73€/porție)

Preparare

  • Amestecam intr-un vas ouale cu zaharul si faina . Adaugam treptat laptele rece. Topim ciocolata pe baie de abur.
  • Punem vasul pe foc si amestecam mereu pana se ingroasa si se desprinde de peretii vasului. Lasam la racit.
  • Pasam kiwi usor cu o furculita. Mixam spuma frisca.
  • In crema de oua , rece, incorporam usor kiwi si zaharul vanilat, ciocolata topita, rece apoi usor, usor frisca. Turnam in cupe si dam la rece. Servim cu sau fara frisca.
  • Ps. daca doriti o crema legata, pentru a umple un tort spre exemplu, adaugati in crema un plic gelatina hidratata in doua linguri de apa, apoi diluata pe baie de abur in 50 ml apa.
  • Montati un inel de tort de jur imprejurul blatului, turnati crema si dati pentru cel putin 3 ore la rece, apoi scoateti inelul si ornati.
  • Pentru crema cu gelatina, kiwi-ul trebuie sa dea doua clocote inainte, in doua linguri de apa sau de vin.

Punctează această reţetă

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 403Kcal
  • Carbo: 33.9g
  • Grăsimi: 25.1g
  • Grăsimi sat.: 16.2g
  • Proteine: 8.2g
  • Fibre: 2.7g
  • Zahăr: 28.4g
  • ProPoints: 11
  • SmartPoints: 19
Informații nutriționale pentru 1 porție (264g)
gaby_dGaby_d

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

SUPERRRR

abuz