Crema de kiwi la pahar
Ingrediente
4
Cost estimat: 2.92Euros€ (0.73€/porție)
Preparare
- Amestecam intr-un vas ouale cu zaharul si faina . Adaugam treptat laptele rece. Topim ciocolata pe baie de abur.
- Punem vasul pe foc si amestecam mereu pana se ingroasa si se desprinde de peretii vasului. Lasam la racit.
- Pasam kiwi usor cu o furculita. Mixam spuma frisca.
- In crema de oua , rece, incorporam usor kiwi si zaharul vanilat, ciocolata topita, rece apoi usor, usor frisca. Turnam in cupe si dam la rece. Servim cu sau fara frisca.
- Ps. daca doriti o crema legata, pentru a umple un tort spre exemplu, adaugati in crema un plic gelatina hidratata in doua linguri de apa, apoi diluata pe baie de abur in 50 ml apa.
- Montati un inel de tort de jur imprejurul blatului, turnati crema si dati pentru cel putin 3 ore la rece, apoi scoateti inelul si ornati.
- Pentru crema cu gelatina, kiwi-ul trebuie sa dea doua clocote inainte, in doua linguri de apa sau de vin.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 403Kcal
- Carbo: 33.9g
- Grăsimi: 25.1g
- Grăsimi sat.: 16.2g
- Proteine: 8.2g
- Fibre: 2.7g
- Zahăr: 28.4g
- ProPoints: 11
- SmartPoints: 19
Informații nutriționale pentru 1 porție (264g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
SUPERRRR
Punctează această reţetă