Tort cu crema de mascarpone

Tort cu crema de mascarpone
Desert
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

8

Preparare

Preparare15 min
Gătire35 min
  • Se pune zaharul la topit intr-o craticioara ,cand a devenit maro inchis ,se adauga 150ml apa si se continua fierberea pana se topeste zaharul .
    Cu siropul preparat, se insiropeaza blatul .
  • Trecem la crema: Gelatina se pune la inmuiat in putina apa .Dupa 10 minute se da la microunde 2 minute ca sa se topeasca .
  • Mascarponele se amesteca cu laptele condensat, se bate bine cu mixerul ,se adauga gelatina topita si se continua baterea.Eu am adaugat si o esenta de vanilie .
  • Se ia o forma de tort cu marginele detasabile , pe margini e i-a pus pelicola ; se aseaza blatul si se insiropeaza bine-bine! Apoi se toarna crema , se niveleaza si se da pentru cateva ore la rece .
  • Se scoate pe un platou si se decoreaza dupa placere.

Punctează această reţetă

LLa cucina di Petro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Super

abuz

anonymous

Arata delicios

abuz

anonymous

Foarte buna

abuz