Tort cu crema de mascarpone

Ingrediente
8
Preparare
Preparare15 min
Gătire35 min
- Se pune zaharul la topit intr-o craticioara ,cand a devenit maro inchis ,se adauga 150ml apa si se continua fierberea pana se topeste zaharul .
Cu siropul preparat, se insiropeaza blatul . - Trecem la crema: Gelatina se pune la inmuiat in putina apa .Dupa 10 minute se da la microunde 2 minute ca sa se topeasca .
- Mascarponele se amesteca cu laptele condensat, se bate bine cu mixerul ,se adauga gelatina topita si se continua baterea.Eu am adaugat si o esenta de vanilie .
- Se ia o forma de tort cu marginele detasabile , pe margini e i-a pus pelicola ; se aseaza blatul si se insiropeaza bine-bine! Apoi se toarna crema , se niveleaza si se da pentru cateva ore la rece .
- Se scoate pe un platou si se decoreaza dupa placere.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Super
anonymous
Arata delicios
anonymous
Foarte buna
Punctează această reţetă