Crema de mascarpone este una dintre cele mai cunoscute din patiserie. Este folosită pentru prăjituri și plăcinte deoarece este foarte fermă și nimeni nu poate rezista gustului său. Iată rețeta noastră precum și câteva sfaturi, mai jos:
Puneți smântâna lichidă în congelator timp de cel puțin 15 minute înainte de a o folosi. Bateți apoi smântâna lichidă cu mascarpone într-un bol de salată, apoi adăugați zahărul pudră și vanilia până obțineți o textură cremoasă și fermă.
Este gata! O puteți folosi pentru a orna prăjiturile și plăcintele :-)
Alegerea smântânii lichide Este esențial ca acesta să conțină 30% grăsime.
Cum să obțineți o cremă cu textura perfectă? Este foarte important ca ingredientele sa fie foarte reci, la fel și bolul de salată. Puneți totul la frigider cu câteva ore înainte sau cu 15 minute la congelator, înainte de a bate crema.
Cum se folosește crema de mascarpone? Folosește-o pentru a orna prăjitura sau ca glazură pentru prăjituri sau plăcinte!