Piept de pui cu sos de brânză albastră şi legume la abur

Felul principal
2 porții
Ușor
30 min

Cunosc destule persoane care nu se dau în vânt după pieptul de pui. Pentru că e fad, e prea uscat, e prea „aţos” (acest ultim atribut a cam dispărut de când puiul este fezandat încă de la naştere cu antibiotice, hormoni de creştere, concentrate nutritive). Preparat cum se cuvine şi asociat cu ce trebuie devine însă atractiv. Iată una din căile simple prin care banalul piept de pui dezosat devine o delicatesă care îţi gâdilă în mod plăcut cam toate simţurile (mai puţin auzul).


Ingrediente

2

Pentru garnitură:

Pentru sos:


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare10 min
Gătire20 min


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

06/02/2013

Imi placeeeeee

(0) (0) abuz
04/02/2013

No coment!!! Vise culinare!

(0) (0) abuz
04/02/2013

Trebuie sa fie bun ,din pacate fotografiile de prezentare nu se pot vedea Pina faza de prezentare a retetei,pacat!!!!!!!!!!!

(0) (0) abuz
04/02/2013

F,F,BUN

(0) (0) abuz



+