E nu ma omor dupa pieptul de pui in general pentru ca mi se pare cam fad si inecacios. Varianta asta de piept la tigaie mi se pare una din cele mai gustoase moduri de a prepara un piept. Carnea isi pastreaza sucurile in interior si iese frageda de se topeste in gura.
Aveti nevoie de piept de pui pe care il taiati in 2. Apoi incingeti o tigaie antiaderenta, topiti o bucta buna de unt, condimentati pieptul cu sare, piper proaspat macinat si cimbru sau busuioc si il aruncati in untul incins.
Aveti nevoie de piept de pui pe care il taiati in 2. Apoi incingeti o tigaie antiaderenta, topiti o bucta buna de unt, condimentati pieptul cu sare, piper proaspat macinat si cimbru sau busuioc si il aruncati in untul incins.
Dupa ce si zeama respectiva s-a ingrosat, stingeti iar cu sos de soia. Daca vi se pare ca ar mai trebui tinut pe foc puneti si un pic de apa. Cand pieptul e rumenit frumos pe toate partile e gata.