Pieptul de pui se curata de piele si de oase, se bate foarte putin cu ciocanul de snitele, se condimenteaza cu sare si piper. Usturoiul de sfarama se amesteca cu boiaua dulce, cimbru, oregano si busuioc se unge interioul pieptului cu amestecul rezultat peste el se aseaza o felie subtire de cascaval, apoi una de sunca si iar una de cascaval.
Se strang marginile pieptului si se prind cu scobitori. Se aseaza in tava, se pesara condimente, se stropesc cu ulei si se dau la cuptor 30-45 de min. Se curata cartofii si se spala. Se combina uleiul cu untul in tava in care veti coace cartofii.
Se pune in cuptor 2 minute pana se topeste untul. Se scoate tava si se adauga cartofii, pe urma se pune mujdeiul. Invartiti cartofii ca sa se acopere putin cu usturoi.
Se presara rozmarinul, sarea si piperul. Se invartesc cartofii iar sa se acopere cu noile ingrediente si se dau la cuptor cca. 25 min. intorcindu-i din cind in cind (sau pana capata o culoare aurie).