Cartofii noi se curata de coaja si se pun la fiert.Cand sunt suficient de patrunsi se scot se stropesc cu ulei de masline 2-3 lg si se condimenteaza cu un amestec din sare ,piper, ierburi provance,praf de usturoi si boiaua de ardei dulce ghimbir.
Pregatim pieptul umplut astfel:jumatatile de piept de cresteaza pe lateral ,le condimentam cu sare si introducem in buzunarelul format doua felii de cascaval si o felie de pastrama.
Se inveleste in cate doua felii de rulada de porc si se aseaza in forma de graten sau tava pe care o stropim cu putin ulei.
Se pun si cartofii condimentati ,turnam cam 200 ml apa incet pentru a nu spala cartofii de condimente si dam la cuptor pana ce pieptul e bine patruns si cartofii aurii.
Se serveste alaturi de o salata de sezon in cazul meu o salata de varza alba.
Nu e provance, ca e Provence! Daca sunt "3 jumatati piept de pui", pot fi si 6 sferturi sau 12 optimi sau 24 saisprezecimi sau 48 treizecisidoimi! Matematica asta...!
Comentarii:
Nu e provance, ca e Provence! Daca sunt "3 jumatati piept de pui", pot fi si 6 sferturi sau 12 optimi sau 24 saisprezecimi sau 48 treizecisidoimi! Matematica asta...!
Excelent
DELICIOS!