Piept de pui umplut cu garnitura de cartofi noi

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
1 h 10 m

Ingrediente

4

Preparare

Preparare30 min
Gătire40 min
  • Cartofii noi se curata de coaja si se pun la fiert.Cand sunt suficient de patrunsi se scot se stropesc cu ulei de masline 2-3 lg si se condimenteaza cu un amestec din sare ,piper, ierburi provance,praf de usturoi si boiaua de ardei dulce ghimbir.
  • Pregatim pieptul umplut astfel:jumatatile de piept de cresteaza pe lateral ,le condimentam cu sare si introducem in buzunarelul format doua felii de cascaval si o felie de pastrama.
  • Se inveleste in cate doua felii de rulada de porc si se aseaza in forma de graten sau tava pe care o stropim cu putin ulei.
  • Se pun si cartofii condimentati ,turnam cam 200 ml apa incet pentru a nu spala cartofii de condimente si dam la cuptor pana ce pieptul e bine patruns si cartofii aurii.
  • Se serveste alaturi de o salata de sezon in cazul meu o salata de varza alba.
LLorycarp

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Nu e provance, ca e Provence! Daca sunt "3 jumatati piept de pui", pot fi si 6 sferturi sau 12 optimi sau 24 saisprezecimi sau 48 treizecisidoimi! Matematica asta...!

abuz

anonymous

Excelent

abuz

anonymous

DELICIOS!

abuz