Ciupercile se spala si se curata, se taie rondele sau cuburi cum doriti,ceapa se curata se taie marunt si se caleste intr-o lingura de ulei de masline .
Se adauga o lingura de boia dulce, lingurita de pasta de gulas iute se invarte de cateva ori dupa care adaugam ciupercile punem apa si delicat lasam sa fiarba dar numai cat sa se inmoaie un pic.
Incercati sa fierbeti astfel in cat inainte sa stingeti focul sa lungiti tocanita cu un pic de apa ca ne trebuie sosul.
Carnea se spala si se curata se bate ca si pt snitele, se stropeste cu putin ulei, se pune sare si piper dupa care incepem sa umplem feliile de carne in mijloc asezam ciuperci rucolasi rozmarin
Peste punem rucola si cateva frunzulite de rozmarin dupa care rulam asezam pieptul astfel pregatit in tava speciala pt carne al steamerului,apoi in celelate doua tavi al steamerului asezam legumele punem apa in aparat asezam tavile una peste alta si dam drumul fixam aparatul la o ora.
Intre timp preparam sosul luam sosul ramas de la tocanita punem o lingura de mustar, 2 catei de usturoi pisat si il fierbem un pic pana se ingroasa. La servire peste feliile de carne se aseza 2 linguri de sos, se serveste cald cu brocoli, varza de bruxel si morcovi.
Comentarii:
Maine se executa !
Excelent