Pieptul de pui se pregateste ca si pt snitele avut 2 buc de piept(intregi) si fiecare piept taiat 2 doua astfel obtinut 4 bucati batut bine ca si snitelele uns carnita cu ulei de masline (un strop) facut un mix de condimente din rozmarin, busuioc, boia, sare si piper condimentat fiecare bucata de carne .
Umplutura : se curata legumele, morcovii, patrujelul si telina taiat fasii adaugat jumate de legatura de patrunjel verde tocat si amestecat bine .
Cu aceasta compozitie umplut fiecare bucata de carne ca si caltitele pus pe mijloc legumele si rulat asezat intr-o tava termorezistenta
Sosul: sucul de rosii amestecat cu jumatate de patrunjel tocat marunt, ceapa si usturoiul tocat marunt si turnat compozitia obtinuta peste carne.
Pus totul la cuptor 50 - 60 min se tine in cuptor pana numai este aprope deloc zeama.sevit cu salata de rosii, ardei si cepa .