Piept de pui umplut cu ciuperci

Piept de pui umplut cu ciuperci
Felul principal
Foarte ușor
1 oră

Ingrediente

2

Preparare

Preparare30 min
Gătire30 min
  • Pieptul dezosat, se bate putin cu ciocanul de snitele si se condimenteaza.
    Preparam umplutura: Morcovii fierti se taie bucati mai mari la fel si palarioarele de la ciupercute.
  • Coditele ciupercilor se taie marunt. Cascavalul se da pe razatoare , se toaca marunt ceapa si mararul.Se amesteca toate ingredientele cu oul , sare, piper si rozmarin pudra.
  • Aceasta compozitie se pune pe pieptul de pui si se ruleaza, se poate prinde cu scobitori. Rulourile se pun intr-o tava unsa cu ulei se adauga vinul si se da la cuptor la foc potrivit pana se rumeneste. Se poate servi cu orez condimentat cu sofran si sos de rosii picant.

Punctează această reţetă

miha danaMiha dana

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

O reteta interesanta.

abuz

anonymous

Arata super si cred ca este si delicios

abuz

anonymous

GUSTOS!!!

abuz

anonymous

NEMAIPOMENITA MERITA

abuz