Petitchef

Piept de pui umplut cu ciuperci

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Ceapa se toaca marunt.Ciupercile se taie bucati mici. In pieptul de pui se face un buzunar pe grosimea lui.
  • Ceapa se caleste putin in ulei incins , se adauga ciupercile si se calesc si ele pana se inmoaie, apoi se sareaza si se pipereaza.Se adauga patrunjel verde tocat.
  • Pieptul de pui se sareaza si se pipereaza , apoi se umple cu amestecul de ciuperci.Se prinde bine cu scobitori.
  • Se aseaza intr-un vas termorezistent , se toarna deasupra supa de pui , se acopera cu capac sau cu folie de aluminiu si se da la cuptor cca 20 minute.
  • Dupa 20 de minute , se scoate capacul sau folia si se mai lasa 10 minute neacoperit pentru a prinde putina culoare , intorcand carnea pe ambele parti.


Întrebări:




Comentarii:

09/11/2014

Delicios!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Piept de rata cu sos de trufe
Piept de rata cu sos de trufe
3 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rulouri cu piept de pui si mozzarella
Rulouri cu piept de pui si mozzarella
4 porții
35 min
Ușor
4.1 / 5
Rețetă Cartofi dulci prajiti in cuptor (cu piept de pui)
Cartofi dulci prajiti in cuptor (cu piept de pui)
1 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Dovleac umplut cu creveti - le camarão na moranga
Dovleac umplut cu creveti - le camarão na moranga
6 porții
2 ore
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Dovleac umplut la cuptor
Dovleac umplut la cuptor
3 porții
1 oră
Foarte ușor
4.7 / 5

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maioneza Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maioneza

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează