Piept de pui umplut cu ciuperci

Piept de pui umplut cu ciuperci
Felul principal
4 porții
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Ceapa se toaca marunt.Ciupercile se taie bucati mici. In pieptul de pui se face un buzunar pe grosimea lui.
  • Ceapa se caleste putin in ulei incins , se adauga ciupercile si se calesc si ele pana se inmoaie, apoi se sareaza si se pipereaza.Se adauga patrunjel verde tocat.
  • Pieptul de pui se sareaza si se pipereaza , apoi se umple cu amestecul de ciuperci.Se prinde bine cu scobitori.
  • Se aseaza intr-un vas termorezistent , se toarna deasupra supa de pui , se acopera cu capac sau cu folie de aluminiu si se da la cuptor cca 20 minute.
  • Dupa 20 de minute , se scoate capacul sau folia si se mai lasa 10 minute neacoperit pentru a prinde putina culoare , intorcand carnea pe ambele parti.
izukIzuk

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Delicios!

abuz