Piept de pui umplut cu ciuperci

Altele
Ușor
50 min

Ingrediente

8

Preparare

Preparare10 min
Gătire40 min
  • Ceapa se toaca marunt.Ciupercile se taie bucati mici. In pieptul de pui se face un buzunar pe grosimea lui.
    Ceapa se caleste putin in ulei incins , se adauga ciupercile si se calesc si ele pana se inmoaie, apoi se sareaza si se pipereaza.Se adauga patrunjel verde tocat.Pieptul de pui se sareaza si se pipereaza , apoi se umple cu amestecul de ciuperci.Se prinde bine cu scobitori.Se aseaza intr-un vas termorezistent , se toarna deasupra supa de pui , se acopera cu capac sau cu folie de aluminiu si se da la cuptor cca 20 minute.Dupa 20 de minute , se scoate capacul sau folia si se mai lasa 10 minute neacoperit pentru a prinde putina culoare , intorcand carnea pe ambele parti.

Punctează această reţetă

izukIzuk

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 3

anonymous

Foarte bun

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Awesome!

am gătit această rețetă
abuz
ciobanu_t2013

ciobanu_t2013

Bun gatit

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Super

am gătit această rețetă
abuz

Nicol0305

Pieptul de pui se fierbe intai? Sau de unde zeama de pui?

abuz

anonymous

Foarte bun mmmmmm yummie.....

abuz

anonymous

F buna

abuz

anonymous

Mi e pofta.

abuz

anonymous

Mmmmmmmmmm......

abuz

anonymous

Super

abuz
  • pagina 1 / 3