Piept de pui umplut cu cascaval

Ingrediente
4
Cost estimat: 10.19Euros€ (2.55€/porție)
Preparare
Preparare50 min
Gătire45 min
- Se face o taietura buzunar in fiecare bucata de piept de pui. Se amesteca cascavalul ras, patrunjelul, uleiul de masline si oregano si se umple fiecare piept de pui cu o portiune egala de amestec .
- Se pun intr-un vas de copt. Se amesteca rosiile, maslinele,si se toarna peste pieptul de pui si se coace timp de 45 de minute la 180 de grade.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 395Kcal
- Carbo: 2.9g
- Grăsimi: 21.4g
- Grăsimi sat.: 10.6g
- Proteine: 45.7g
- Fibre: 3.3g
- Zahăr: 2.4g
- ProPoints: 10
- SmartPoints: 11
Informații nutriționale pentru 1 porție (305g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!