Piept de pui umplut cu cascaval

Piept de pui umplut cu cascaval
Felul principal
4 porții
Foarte ușor
1 h 35 m
395 Kcal

Ingrediente

4
Cost estimat: 10.19 (2.55€/porție)

Preparare

Preparare50 min
Gătire45 min
  • Se face o taietura buzunar in fiecare bucata de piept de pui. Se amesteca cascavalul ras, patrunjelul, uleiul de masline si oregano si se umple fiecare piept de pui cu o portiune egala de amestec .
  • Se pun intr-un vas de copt. Se amesteca rosiile, maslinele,si se toarna peste pieptul de pui si se coace timp de 45 de minute la 180 de grade.

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 395Kcal
  • Carbo: 2.9g
  • Grăsimi: 21.4g
  • Grăsimi sat.: 10.6g
  • Proteine: 45.7g
  • Fibre: 3.3g
  • Zahăr: 2.4g
  • ProPoints: 10
  • SmartPoints: 11
Informații nutriționale pentru 1 porție (305g)
VVanessa1

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: