Bucata de piept sa fie atat de mare ,sa iasa sase snitele,care se vor bate ,se vor codimenta,apoi le vom da prin compozitia de ou(se amesteca codimentele cu oul,faina si apa minerala sa iasa ca o smantana de groasa).Se pune intr-o tava ulei la prajit si se aseaza snitelele date prin compozitia de ou,apoi se prajesc pe ambele parti,sa capete o culoare aurie,se scot pe un servet sa se scurga uleiul din ele.Cartofii se curata se taie pai si se prajesc.Morcovii se curata,se taie cubulete,si se pun la fiert impreuna cu pastai si cu putina sare,se scot cu o paleta se scurg si se pun la prajit foarte putin in 2lg.ulei de masline.Pe o farfurie se aseaza 2 bucati de snitel ,langa se pune pastai cu morcovii,apoi cartofii prajiti,iar peste cartofi se razuieste branza telemea(am uitat sa pun).Ies trei portii din ingredientele respective
Comentarii:
Buna :)
Bun
Sa zicem ca e ceva . Cam banal.Snitele si cartofi prajiti stie cam tot omul sa faca.
Ureat
O mancare usoara si foarte buna doar ca eu prefer pieptul la gratar si cartofii copti in cuptor sau in jar.....pofta buna.
AM FACUT DIN PIEPT DE CURCAN SI A IESIT O MINUNE.
Super