Piept de pui cu mustar si rozmarin

Altele
Foarte ușor
30 min

Ingrediente

4

Pentru marinata:

Preparare

Preparare10 min
Gătire20 min
  • Intr-un castron stoarcem lamaia, adaugam cele 3 linguri de ulei si sarea dupa gust.Pieptul de pui il taiem felii subtiri pe lung dupa care turnam marinata peste si dam la frigider pentru 30-40 de minute.
  • Dupa ce s-a scurs timpul scoatem pieptul de pui si il prajim intr-o tigaie antiaderenta in care am pus 30g de unt si 2 linguri ulei de masline.Cand e pe jumatate prajit scoatem puiul pe o farfurie si il ungem pe ambele parti cu mustar, apoi il tavalim prin pesmet dupa care il punem din nou la prajit in tigaie cu alte 20g unt si 2 linguri de ulei.
  • Cand sunt frumos rumenite le scoatem pe un platou si presaram rozmarin tocat si salvie.

Punctează această reţetă

KKitchen Flavors

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Lixandra

Prea multa prajeala !

abuz

anonymous

E foarte regretabil, pentru un individ care se pretinde bucatar, sa nu cunoasca diferenta intre marinata si marinada, bagandu-le pe amandoua in... aceeasi oala!

abuz

anonymous

Marinada e de peste dar nu spui de care.

abuz