Piept de pui cu mustar si rozmarin
Ingrediente
4
Pentru marinata:
Preparare
Preparare10 min
Gătire20 min
- Intr-un castron stoarcem lamaia, adaugam cele 3 linguri de ulei si sarea dupa gust.Pieptul de pui il taiem felii subtiri pe lung dupa care turnam marinata peste si dam la frigider pentru 30-40 de minute.
- Dupa ce s-a scurs timpul scoatem pieptul de pui si il prajim intr-o tigaie antiaderenta in care am pus 30g de unt si 2 linguri ulei de masline.Cand e pe jumatate prajit scoatem puiul pe o farfurie si il ungem pe ambele parti cu mustar, apoi il tavalim prin pesmet dupa care il punem din nou la prajit in tigaie cu alte 20g unt si 2 linguri de ulei.
- Cand sunt frumos rumenite le scoatem pe un platou si presaram rozmarin tocat si salvie.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
L
Lixandra
Prea multa prajeala !
anonymous
E foarte regretabil, pentru un individ care se pretinde bucatar, sa nu cunoasca diferenta intre marinata si marinada, bagandu-le pe amandoua in... aceeasi oala!
anonymous
Marinada e de peste dar nu spui de care.
Punctează această reţetă