Petitchef

Piept de pui cu mustar si rozmarin

Altele
4 porții
10 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Pentru marinata:

Preparare

  • Intr-un castron stoarcem lamaia, adaugam cele 3 linguri de ulei si sarea dupa gust.Pieptul de pui il taiem felii subtiri pe lung dupa care turnam marinata peste si dam la frigider pentru 30-40 de minute.
  • Dupa ce s-a scurs timpul scoatem pieptul de pui si il prajim intr-o tigaie antiaderenta in care am pus 30g de unt si 2 linguri ulei de masline.Cand e pe jumatate prajit scoatem puiul pe o farfurie si il ungem pe ambele parti cu mustar, apoi il tavalim prin pesmet dupa care il punem din nou la prajit in tigaie cu alte 20g unt si 2 linguri de ulei.
  • Cand sunt frumos rumenite le scoatem pe un platou si presaram rozmarin tocat si salvie.


Poze

Piept de pui cu mustar si rozmarin
Piept de pui cu mustar si rozmarin - poza 2
Piept de pui cu mustar si rozmarin - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

Lixandra, 27/07/2016

Prea multa prajeala !

(0) (0) Abuz
27/07/2016

E foarte regretabil, pentru un individ care se pretinde bucatar, sa nu cunoasca diferenta intre marinata si marinada, bagandu-le pe amandoua in... aceeasi oala!

(0) (0) Abuz
12/02/2016

Marinada e de peste dar nu spui de care.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pui cu miere si mustar
Pui cu miere si mustar
4 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Focaccia, painea italiana cu rozmarin
Focaccia, painea italiana cu rozmarin
10 porții
2 h 20 m
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Halloumi prăjită la tigaie - cu miere și rozmarin
Halloumi prăjită la tigaie - cu miere și rozmarin
2 porții
16 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pulpa de miel in sare cu rozmarin
Pulpa de miel in sare cu rozmarin
4 porții
2 h 30 m
Ușor
4.3 / 5
Rețetă Frigarui aperitiv cu pepene, sunca, rozmarin
Frigarui aperitiv cu pepene, sunca, rozmarin
2 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maioneza Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maioneza Retete cu…piept de pui Retete cu…piept de pui

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează