Intr-un castron stoarcem lamaia, adaugam cele 3 linguri de ulei si sarea dupa gust.Pieptul de pui il taiem felii subtiri pe lung dupa care turnam marinata peste si dam la frigider pentru 30-40 de minute.
Dupa ce s-a scurs timpul scoatem pieptul de pui si il prajim intr-o tigaie antiaderenta in care am pus 30g de unt si 2 linguri ulei de masline.Cand e pe jumatate prajit scoatem puiul pe o farfurie si il ungem pe ambele parti cu mustar, apoi il tavalim prin pesmet dupa care il punem din nou la prajit in tigaie cu alte 20g unt si 2 linguri de ulei.
Cand sunt frumos rumenite le scoatem pe un platou si presaram rozmarin tocat si salvie.
E foarte regretabil, pentru un individ care se pretinde bucatar, sa nu cunoasca diferenta intre marinata si marinada, bagandu-le pe amandoua in... aceeasi oala!
Comentarii:
Prea multa prajeala !
E foarte regretabil, pentru un individ care se pretinde bucatar, sa nu cunoasca diferenta intre marinata si marinada, bagandu-le pe amandoua in... aceeasi oala!
Marinada e de peste dar nu spui de care.