Piept de pui pe pat de ceapa

Ingrediente
2
Preparare
Preparare30 min
Gătire1 oră
- Se curata ceapa si se taie julien (pestisori),nu foarte fin.Se pune untul la incins in tigaie, se adauga ceapa; se caleste putin, pana devine sticloasa ca aspect.
Pieptul de pui se taie in fasii inguste si lungi. - Intr-un vas termorezistent asezati un strat de ceapa, insirati frumos un rand de piept, un rand de ceapa, un rand de piept.
- Amestecati "Vegeta" cu doua linguri de apa fierbinte, adaugati zeama de lamaie si uleiul. turnati deasupra puiului.
- Sarati, piperati presarati niste busuioc si rozmarin (maruntit) si dati la cuptor pentru un sfert de ora.
Toata " distractia" nu va ia mai mult de o jumatate de ora.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!
Punctează această reţetă