Piept de pui pe pat de ceapa

Piept de pui pe pat de ceapa
Felul principal
Foarte ușor
1 h 30 m

Ingrediente

2

Preparare

Preparare30 min
Gătire1 oră
  • Se curata ceapa si se taie julien (pestisori),nu foarte fin.Se pune untul la incins in tigaie, se adauga ceapa; se caleste putin, pana devine sticloasa ca aspect.
    Pieptul de pui se taie in fasii inguste si lungi.
  • Intr-un vas termorezistent asezati un strat de ceapa, insirati frumos un rand de piept, un rand de ceapa, un rand de piept.
  • Amestecati "Vegeta" cu doua linguri de apa fierbinte, adaugati zeama de lamaie si uleiul. turnati deasupra puiului.
  • Sarati, piperati presarati niste busuioc si rozmarin (maruntit) si dati la cuptor pentru un sfert de ora.
    Toata " distractia" nu va ia mai mult de o jumatate de ora.

Punctează această reţetă

Stephanie-sStephanie-s

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: