Piept de pui cu sos de smantana si mustar

Felul principal
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Cuburile de piept de pui se pun in uleiul incins la foc mic sa se rumeneasca, dupa cca 10 minute punem apa si faina, amestecam bine sa nu se formeze cocoloase apoi adaugam mustarul si smantana lasam la foc mic inca 20 de minute amestecand din cand in cand ca sa nu se lipeasca, la final adaugam sare si piper. Servim cu garnitura de cartofi natur si salata se sfecla rosie.

Punctează această reţetă

AAlexa

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 3

Karla

Nereușită!

am gătit această rețetă
abuz

Gabriel

Pe cât de simplă pe atât de delicioasă.

am gătit această rețetă
abuz

Cristina1995

Foarte bun!!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte buna!!!!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte bun !!!!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Este foarte gustoasa!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Excelent

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Bun

abuz

BYCA

Ar merge foarte bine cu mamaliga......

abuz

anonymous

Gustoasa

abuz
  • pagina 1 / 3