Piept de pui cu sos de smantana si mustar
Ingrediente
4
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Cuburile de piept de pui se pun in uleiul incins la foc mic sa se rumeneasca, dupa cca 10 minute punem apa si faina, amestecam bine sa nu se formeze cocoloase apoi adaugam mustarul si smantana lasam la foc mic inca 20 de minute amestecand din cand in cand ca sa nu se lipeasca, la final adaugam sare si piper. Servim cu garnitura de cartofi natur si salata se sfecla rosie.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Karla
Nereușită!
am gătit această rețetă
Gabriel
Pe cât de simplă pe atât de delicioasă.
am gătit această rețetă
C
Cristina1995
Foarte bun!!
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte buna!!!!
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte bun !!!!
am gătit această rețetă
anonymous
Este foarte gustoasa!
am gătit această rețetă
anonymous
Excelent
am gătit această rețetă
anonymous
Bun
B
BYCA
Ar merge foarte bine cu mamaliga......
anonymous
Gustoasa
Punctează această reţetă