Piept de pui cu smantana si ciuperci
Ingrediente
4
Ingrediente necesare:
Preparare
Preparare1 oră
Gătire1 oră
- Am taiat pieptul de pui in bucati potrivite, pe care le-am presarat pe ambele parti cu sare, piper si cimbru si le-am lasat intr-un vas in frigider aproximativ 30 de minute pentru a se patrunde cu aromele. Dupa aceea am pus bucatile de piept la rumenit in putin ulei, pana au prins o culoare aurie. Cand au fost gata, le-am scos pe un servetel de hartie pentru a se scurge de ulei.
Intre timp, am tocat ceapa marunt, si am pus-o la calit impreuna cu ciupercile , doua linguri de ulei, sarea si piperul. Cand ceapa a devenit sticloasa, am adaugat bucatile de pui si apa cat sa acopere totul (2-3 cani).
Am lasat sa fiarba 15 minute, dupa care am adaugat 300 de grame de smantana, amestecate in prealabil cu cele 2 linguri de faina. Am mai lasat sa fiarba inca 5 minute pentru a capata consistenta, dupa care am oprit focul.
La final am adaugat patrunjelul tocat. Pofta buna!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Este delicioasa
am gătit această rețetă
anonymous
Bun. Merge cu mamaliguta :D
am gătit această rețetă
anonymous
Nu i buna
am gătit această rețetă
anonymous
Multumesc ptr.reteta.Eu nu am adugat 2 linguri de faina din motive personale...
am gătit această rețetă
anonymous
Super buna
am gătit această rețetă
anonymous
Delicios!!!
am gătit această rețetă
anonymous
Buuuuun. am facut si eu azi
am gătit această rețetă
anonymous
Este printre primele dăți când gătesc și a ieșit foarte bun! Mulțumesc pt rețetă!
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte buna,reteta....doar ca in loc de ceapa am folosit .usturoi..
am gătit această rețetă
anonymous
Super bun
am gătit această rețetă
Punctează această reţetă