Piept de pui cu smantana si ciuperci
Ingrediente
4
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Pieptul se taie cuburi, ciupercile se taie felii si se pun la calit cu ulei. Dupa ce se calesc, se adauga apa cat sa le acopere, se pune capacul si se fierb inabusit pana scade apa, iar ciupercile si carnea sunt fierte deajuns.
- Se amesteca faina cu crema de cascaval si 2-3 linguri de smantana pana se omogenizeaza bine apoi se toarna peste ciuperci si carne impreuna cu restul de smantana.
- Se mai lasa 5 minute sa fiarba apoi se potriveste de sare si piper, se da vasul deoparte si se adauga usturoiul pisat si mararul tocat.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 499Kcal
- Carbo: 7.9g
- Grăsimi: 40.9g
- Grăsimi sat.: 23.7g
- Proteine: 24.8g
- Fibre: 2.6g
- Zahăr: 4.6g
- ProPoints: 14
- SmartPoints: 20
Informații nutriționale pentru 1 porție (309g)
Nely`s Blog
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Super buna
anonymous
Mi-a placut..bun.bun
anonymous
Bv!!!
Punctează această reţetă