Trebuie sa fie branza roquefor, este o branza preparata special si este foarte buna la gust, la miros nu prea,si pieptul de pui se da prin faina inainte sa fie pus in tigae, impreuna cu untul se pune un pic de ulei de masline pentru ca untul singur se arde, se poate folosi orice tip de carne, cum ar fi muschiulet de vita, porc, sosul se lasa sa fiarba impreuna cu carnea la foc mic cateva minute, in fotografie sosul este foarte subtire, trebuie sa aiba o textura omogena, este foarte buna si rapid de facut va satuiesc sa o incercati.
Am gasit prin frigider niste branza mai veche care s-a mucegait complet. Pot s-o folosesc pe aceea? Am auzit ca mucegaiul provoaca boli grave, printre care si cancer!
Comentarii (13):
Vai de ea de reteta. Nu se intelege nimic
Trebuie sa fie branza roquefor, este o branza preparata special si este foarte buna la gust, la miros nu prea,si pieptul de pui se da prin faina inainte sa fie pus in tigae, impreuna cu untul se pune un pic de ulei de masline pentru ca untul singur se arde, se poate folosi orice tip de carne, cum ar fi muschiulet de vita, porc, sosul se lasa sa fiarba impreuna cu carnea la foc mic cateva minute, in fotografie sosul este foarte subtire, trebuie sa aiba o textura omogena, este foarte buna si rapid de facut va satuiesc sa o incercati.
Am gasit prin frigider niste branza mai veche care s-a mucegait complet. Pot s-o folosesc pe aceea? Am auzit ca mucegaiul provoaca boli grave, printre care si cancer!
Cu o simpla precizare: ar trebui sa redenumesti reteta intrucat rezultatul este un piept de pui fasii cu sos de branzeturi.
Seamana cu un avorton in imagine ! AAA A CXH !
Si eu il fac cu garnitura de cartofi natur super
Simplu si bun
BUN BUN BUN BUN SI FOARTE USOR
FFF buna !!!!!!!!!!!!
Superrrrrrrrrrrrrrrrr