Piept de pui cu sos de smantana si branza cu mucegai
ceva rafinat si deosebit. dar foarte simplu
Ingrediente
Preparare
- Se dezoseaza pieptul de pui si se taie fasii ,se condimenteaza
- Se pune untul in tigaie si se adauga carnea
- Se scoate si se adauga branza
- Care se stinge cu smantana
- Se adauga pieptul de pui
- Si asta este tot ...
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
cristi_d2005
Vai de ea de reteta. Nu se intelege nimic
anonymous
Trebuie sa fie branza roquefor, este o branza preparata special si este foarte buna la gust, la miros nu prea,si pieptul de pui se da prin faina inainte sa fie pus in tigae, impreuna cu untul se pune un pic de ulei de masline pentru ca untul singur se arde, se poate folosi orice tip de carne, cum ar fi muschiulet de vita, porc, sosul se lasa sa fiarba impreuna cu carnea la foc mic cateva minute, in fotografie sosul este foarte subtire, trebuie sa aiba o textura omogena, este foarte buna si rapid de facut va satuiesc sa o incercati.
anonymous
Am gasit prin frigider niste branza mai veche care s-a mucegait complet. Pot s-o folosesc pe aceea? Am auzit ca mucegaiul provoaca boli grave, printre care si cancer!
anonymous
Cu o simpla precizare: ar trebui sa redenumesti reteta intrucat rezultatul este un piept de pui fasii cu sos de branzeturi.
anonymous
Seamana cu un avorton in imagine ! AAA A CXH !
stanciulescu lucia
Si eu il fac cu garnitura de cartofi natur super
anonymous
Simplu si bun
anonymous
BUN BUN BUN BUN SI FOARTE USOR
anonymous
FFF buna !!!!!!!!!!!!
anonymous
Superrrrrrrrrrrrrrrrr
Punctează această reţetă