Piept de pui cu sos de smantana si branza cu mucegai

Felul principal
Foarte ușor
40 min

ceva rafinat si deosebit. dar foarte simplu

Ingrediente

4

Preparare

Preparare10 min
Gătire30 min
  • Se dezoseaza pieptul de pui si se taie fasii ,se condimenteaza
  • Se pune untul in tigaie si se adauga carnea
  • Se scoate si se adauga branza
  • Care se stinge cu smantana
  • Se adauga pieptul de pui
  • Si asta este tot ...

Punctează această reţetă

FFlorentinam

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

cristi_d2005

Vai de ea de reteta. Nu se intelege nimic

abuz

anonymous

Trebuie sa fie branza roquefor, este o branza preparata special si este foarte buna la gust, la miros nu prea,si pieptul de pui se da prin faina inainte sa fie pus in tigae, impreuna cu untul se pune un pic de ulei de masline pentru ca untul singur se arde, se poate folosi orice tip de carne, cum ar fi muschiulet de vita, porc, sosul se lasa sa fiarba impreuna cu carnea la foc mic cateva minute, in fotografie sosul este foarte subtire, trebuie sa aiba o textura omogena, este foarte buna si rapid de facut va satuiesc sa o incercati.

abuz

anonymous

Am gasit prin frigider niste branza mai veche care s-a mucegait complet. Pot s-o folosesc pe aceea? Am auzit ca mucegaiul provoaca boli grave, printre care si cancer!

abuz

anonymous

Cu o simpla precizare: ar trebui sa redenumesti reteta intrucat rezultatul este un piept de pui fasii cu sos de branzeturi.

abuz

anonymous

Seamana cu un avorton in imagine ! AAA A CXH !

abuz

stanciulescu lucia

Si eu il fac cu garnitura de cartofi natur super

abuz

anonymous

Simplu si bun

abuz

anonymous

BUN BUN BUN BUN SI FOARTE USOR

abuz

anonymous

FFF buna !!!!!!!!!!!!

abuz

anonymous

Superrrrrrrrrrrrrrrrr

abuz
  • pagina 1 / 2