Pieptul de pui se bate putin si se unge cu ulei, sare si piper. Se frige intr-o tigaie incinsa, pe ambele parti, pana cand se albeste. se scoate si se lasa deoparte.
Ciupercile se curata de coaja, se spala si se toaca ( nu prea fin), daca sunt proaspete, daca sunt din conserva, doar se spala si se scurg bine.
Se topeste untul intr-o tigaie, se adauga ciupercile si se calesc bine.Cand ciupercile sunt gata se adauga pieptul de pui si se toarna peste ele smantana.
Se topeste untul intr-o tigaie, se adauga ciupercile si se calesc bine.Cand ciupercile sunt gata se adauga pieptul de pui si se toarna peste ele smantana.
Comentarii (14):
La pamant
Ciupercile nu se curata de coaja, proasta mai esti!
Foarte bun
Ok foarte delicios
Comentariul tău:foarte intresant
Incerc reteta in seara asta
Arata senzational
Super bun
Excelent incercati
Cred k va iesi super