Piept de pui cu smantana si ciuperci

Felul principal
Foarte ușor
50 min

O retetea simpla, rapida si gustoasa.

Ingrediente

2

Preparare

Preparare30 min
Gătire20 min
  • Pieptul de pui se bate putin si se unge cu ulei, sare si piper. Se frige intr-o tigaie incinsa, pe ambele parti, pana cand se albeste. se scoate si se lasa deoparte.
  • Ciupercile se curata de coaja, se spala si se toaca ( nu prea fin), daca sunt proaspete, daca sunt din conserva, doar se spala si se scurg bine.
  • Se topeste untul intr-o tigaie, se adauga ciupercile si se calesc bine.Cand ciupercile sunt gata se adauga pieptul de pui si se toarna peste ele smantana.
  • Se topeste untul intr-o tigaie, se adauga ciupercile si se calesc bine.Cand ciupercile sunt gata se adauga pieptul de pui si se toarna peste ele smantana.

Punctează această reţetă

NNarnia

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

La pamant

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Ciupercile nu se curata de coaja, proasta mai esti!

abuz

anonymous

Foarte bun

abuz

anonymous

Ok foarte delicios

abuz

anonymous

Comentariul tău:foarte intresant

abuz

anonymous

Incerc reteta in seara asta

abuz

anonymous

Arata senzational

abuz

anonymous

Super bun

abuz

anonymous

Excelent incercati

abuz

anonymous

Cred k va iesi super

abuz
  • pagina 1 / 2