Piept de pui cu smantana si ciuperci
O retetea simpla, rapida si gustoasa.
Ingrediente
2
Preparare
Preparare30 min
Gătire20 min
- Pieptul de pui se bate putin si se unge cu ulei, sare si piper. Se frige intr-o tigaie incinsa, pe ambele parti, pana cand se albeste. se scoate si se lasa deoparte.
- Ciupercile se curata de coaja, se spala si se toaca ( nu prea fin), daca sunt proaspete, daca sunt din conserva, doar se spala si se scurg bine.
- Se topeste untul intr-o tigaie, se adauga ciupercile si se calesc bine.Cand ciupercile sunt gata se adauga pieptul de pui si se toarna peste ele smantana.
- Se topeste untul intr-o tigaie, se adauga ciupercile si se calesc bine.Cand ciupercile sunt gata se adauga pieptul de pui si se toarna peste ele smantana.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
La pamant
am gătit această rețetă
anonymous
Ciupercile nu se curata de coaja, proasta mai esti!
anonymous
Foarte bun
anonymous
Ok foarte delicios
anonymous
Comentariul tău:foarte intresant
anonymous
Incerc reteta in seara asta
anonymous
Arata senzational
anonymous
Super bun
anonymous
Excelent incercati
anonymous
Cred k va iesi super
Punctează această reţetă