Enchiladas cu pui si sos de tomate picant
O specialitate culinara mexicana: enchiladas! Tortilla de porumb garnisite generos cu pui, branza, avocado si un sos cremos si gustos! Se linge cineva pe degete?
Ingrediente
4
Sosul:
Enchiladas:
Decor:
Materiale
- Vas de copt 30cm x 20cm
Preparare
Preparare30 min
Gătire20 min
Gatiti pieptul de pui in apa clocotita timp de 20-25 min.
Intr-o craticioara se rumenesc boiaua de ardei si faina in ulei cateva minute.Puneti sosul de roșii, apa, chimenul, praful de usturoi, piperul, sarea si zaharul intr-un bol si amestecati.
Turnati acest amestec in craticioara si lasati-l sa gateasca, sa ingroase sosul. Dati deoparte.
Luati o tortila si puneti mozzarella rasa si fasii de piept de pui.
Rulati tortilele si puneti-le intr-un vas rezistent la cuptor.
Turrnati sosul peste el, intinzandu-l uniform. Presarati mozzarella rasa si coaceti 20 minute la 180° C.
Cand este gata, decorati enchiladele cu bucati de avocado, coriandru proaspat tocat si feta sfaramata.
Gata! Savurati :D
Echipamente de gătit
cuptor