Home
Rețete
Felul principal
Enchiladas cu pui si sos de tomate picant
Enchiladas cu pui si sos de tomate picant
O specialitate culinara mexicana: enchiladas!
Tortilla de porumb garnisite generos cu pui, branza, avocado si un sos cremos si gustos!
Se linge cineva pe degete?
Preparare
Gatiti pieptul de pui in apa clocotita timp de 20-25 min. Intr-o craticioara se rumenesc boiaua de ardei si faina in ulei cateva minute.
Puneti sosul de roșii, apa, chimenul, praful de usturoi, piperul, sarea si zaharul intr-un bol si amestecati.
Turnati acest amestec in craticioara si lasati-l sa gateasca, sa ingroase sosul. Dati deoparte.
Luati o tortila si puneti mozzarella rasa si fasii de piept de pui.
Rulati tortilele si puneti-le intr-un vas rezistent la cuptor.
Turrnati sosul peste el, intinzandu-l uniform. Presarati mozzarella rasa si coaceti 20 minute la 180° C.
Cand este gata, decorati enchiladele cu bucati de avocado, coriandru proaspat tocat si feta sfaramata.
Gata! Savurati :D
Echipamente de gătit
Poze
Întrebări:
Adresează o intrebare autorului
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii:
Foarte buna si usor de facut